most nehogymá 1 csaj miatt változzon meg azéleted..nem kell azé tulzásokba esni, meg lemondani a motorozásról ezér.. én nem mondanék le a motorozásról....
a leölt nem eladó,szart nem adok el,a mágnesek is átvannak rendezödve..
Gondolkodok,hogy elkezdem árulni a mocim fö darabjait,és nézek valami olyat amin van müszaki,
meg egyben van a motorja.. Sajna de beszoptam,220.000ft ban van a tuareg,majdnem minden festve,vagy uj, Mindent szépen sorjában.. A faxba ma lett kész az elsöfék,8500ft volt,zsír új fém fékcsö,new ferrodo racsni fékbetétek.. stb. Második nekifutásra sem jött össze a motor..
Esetleg ha valakinek kell,rotax 127 motoralkatrész(a nem racsnis..,csak önindítós) , e-mailra stb
nem is motorozok forgalomban, meg most mocis sincs és nem is lesz mostanában, ha lesz akkor is csak olyan ami nem megy gyorsan, valami terepmoci, nem akarok megdögleni, már fontos nekem hogy életben maradjak, eddig nem nagyon érdekelt
Vááá "megtanultam esni, meg tudok esni" basszus ha elszáll alattad a motor 180-nál fújhatod, mit tudsz, és mit nem, miközbe még 160-al csúszol a fának... Meg fújhatod, ha fenntartod a fejed, ha a kamion beleprésel az aszfaltba.... És szerintem inkább erről ne beszéljünk... Mindenki tudja, veszélyes üzem, nem kell ragozni....
Azzal nincs gond hogy tudja esni mert thaiboxoltam 2 évet és az alatt megtanultam hogy kell esni, meg pofont a lehető legjobban viselni, de az volt a baj hogy amikor elestem egyszerűen repültem a korlát felé és amikor odaértem bebasztam a fejem.
Be bizony. Annyi volt szerncse hogy az utasnak nem lett semmi baja mert odaadtam neki a sisakot meg a kabátot. De én kórházban voltam 1 hétig. Volt egy nem gyenge agyrázkódás meg egy csomó zúzódás. Ahogy megcsúsztam a jégen elkaptam egy ilyen korlátot, és eléggé szétvertem magamat meg a simot is. Volt vagy kt hónap még újra életre kelt.
A barátnőmet én nem ültetném fel soha mocira, pedig kiskorában megtanult robogózni, nem is akárhogy, utassal , de nem merem, mert neki teljesen más mint nekem, elesünk akkor hiába van védőcucc, meghalhat, miközben velem meg semmi sem történik, bár abba én is belehalnék ha elveszteném, meg a másik hogy meg is fázhat, és neki azt se nagyon szabad
Gondolkodok,hogy elkezdem árulni a mocim fö darabjait,és nézek valami olyat amin van müszaki,
meg egyben van a motorja.. Sajna de beszoptam,220.000ft ban van a tuareg,majdnem minden festve,vagy uj, Mindent szépen sorjában.. A faxba ma lett kész az elsöfék,8500ft volt,zsír új fém fékcsö,new ferrodo racsni fékbetétek.. stb. Második nekifutásra sem jött össze a motor..
Esetleg ha valakinek kell,rotax 127 motoralkatrész(a nem racsnis..,csak önindítós) , e-mailra stb
De barátnőmnek meg van egy betegsége ami miatt kizárt hogy felültessem mocira...