én azé nem vok a lightos fajta motoros,főleg ha cittel motorozok akkor 1kerék mindenhol ahol csak lehet... ha meg ő visza pegasoval,vagy én az etxel,ak meg 2személlyel kerekezünk vmeik nap végignyomta az ucccát keréken 4.be ugy h mögötte ültem
mitoval én is mentem 2személy 150 amikor polinis volt a mito,volt benne kraft rendesen 12ig simán kiforgott minden sebességbe 10től kezdett élni,de ak naagyon.jókat csapattam azzal a kis mitoval is...de msot vmi 4t re fá ja fogam
Megtörtént az ige,vittem csít a kivitelezésbe..
Történet a következö,leszedtem a lendkereket a 127 -ről,mivel sem a lendkerék,sem az alaplap nem volt meghúzva..
Könnyen lejött,még kocogtatni sem kellett..
Mármost a képek magukért beszélnek.
Szal van egy eladó rotax 123-s jo állapotú lendkerekem..
Há trakee...akkor ezennel neked külön meghívot nyujtok be Persze nem édes ketteses gurulásra hihi Szoval szeretettel várok minden moccost a 7en egy közös karikára
Ehh engen nem is hívsz? Disznóság! Pedig mindgí remélem, hogy egyszer majd itt áll, hogy trakee menjünk el alamerre édeskettesben, de látom várhatom ....
Bevallom, én már mentem utassal 150-el... Dehát be kellett fejezni az előzést... De jól bírta
Megtörtént az ige,vittem csít a kivitelezésbe..
Történet a következö,leszedtem a lendkereket a 127 -ről,mivel sem a lendkerék,sem az alaplap nem volt meghúzva..
Könnyen lejött,még kocogtatni sem kellett..
Mármost a képek magukért beszélnek.
Szal van egy eladó rotax 123-s jo állapotú lendkerekem..