Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2személyel meg nem szabad őrültködni ...felelős vagy a másik életéért...ugyh csak csínnyán azzal a gázkarral
ugyh trakee...
hát engem nem kell semmire emlékeztetni , én szoltam nem egyszer mindenkinek akinek kedve van,abba te is beletartozol...de sose jön senki... ennyi...
Nekem is egyszer ment a baramkodás utassal de valaki elém telepített egy jégfoltot áprilisban.
én azé nem vok a lightos fajta motoros,főleg ha cittel motorozok akkor 1kerék mindenhol ahol csak lehet... ha meg ő visza pegasoval,vagy én az etxel,ak meg 2személlyel kerekezünk vmeik nap végignyomta az ucccát keréken 4.be ugy h mögötte ültem
mitoval én is mentem 2személy 150 amikor polinis volt a mito,volt benne kraft rendesen 12ig simán kiforgott minden sebességbe 10től kezdett élni,de ak naagyon.jókat csapattam azzal a kis mitoval is...de msot vmi 4t re fá ja fogam
ejj ez 1 nagy hiba,h nem motorozik... az a szép,amikor barátnőd motorral jön hozzád..
Jó énsem eszetlenkedem, amúgy sem, pláne nem utassal... de azért néha a sebeség felmegy, persze csak akkor, ha nem cinkes a dolog!
Jah meg amúgy sem szoktam nagyon vadulni, nagyon nyugodtan szoktam közlekedni. Utassal meg sose hülyülök. Már megtanultam a saját hülyeségemen.
Pedig a Pegasoval nem is lehet nagyon szaggatni...
Bevallom, én már mentem utassal 150-el... Dehát be kellett fejezni az előzést... De jól bírta
olyan akit nagyon szeretek, de erre a motorozásra nem bírom rábeszélni, sőt mostmár nem is akarom..
Ááá akkor nemkell Különbenis, majdha magadtól jut eszedbe Nehogymár nekem kelljen emlékeztetni
oan csajjal én se állok szóba aki nem szereti a motorokat az én ex barátnőm az motorozni is tud,van motorja is meg minden...
én barátnőm szerette, egészen addig amíg meg nem látott úgy hogy csak a fejemen nem volt seb... azóta útálja, de nincs is motorom
tehát ak mi a végeredmény? a leölt fogaskoszorus lendkerékér mit kérsz?
mien barátnőd van neked,h nem szerat motorozni?
hát, ebben má nemnagyon tok segiteni viszont.. de sztem anynira nem speciális az a rugo ott...
én vasárnap rá érek
Háj nép...

Megtörtént az ige,vittem csít a kivitelezésbe..
Történet a következö,leszedtem a lendkereket a 127 -ről,mivel sem a lendkerék,sem az alaplap nem volt meghúzva..
Könnyen lejött,még kocogtatni sem kellett..
Mármost a képek magukért beszélnek.

Szal van egy eladó rotax 123-s jo állapotú lendkerekem..
Há trakee...akkor ezennel neked külön meghívot nyujtok be Persze nem édes ketteses gurulásra hihi Szoval szeretettel várok minden moccost a 7en egy közös karikára
Ehh engen nem is hívsz? Disznóság! Pedig mindgí remélem, hogy egyszer majd itt áll, hogy trakee menjünk el alamerre édeskettesben, de látom várhatom ....
Valószínűleg....
Oksa...