Egy hiba van féla motorozástól, illetve nem is fél, nem szeret, meg valami ismerőse most halt meg balesetben, aztán azóta még jobban.. Pedig én vinném szívesen.
Elissa draga. Nagyon sívesen elmenék veletek egy jót mocizni, de most leszünk a párommal egy évesek 7végén és ha helyette elmegyek motorozni akkor kikaparja a szemem.
domi-van kedved jönni a 7en gurulni? Meg ALL?Nya jön majd vki..Szabi+maxi+velem? Vénasszonyok nyarai kűr...nya nya...kedvet kapott még vki?Gyertek már...
igen. Csak most azt nem tudom hogy honnan szerezzek. Mert kellene egy pontos Átmérő, Hossz, meg mondjuk ha ráakasztol egy 10 dkg súlyt akkor mennyi a nyúlássa. Vagy ha valakinek van egy feleslegben akkor az ne titkolja, hanem nállam jelentkezzen.
Ed nekem is elküldte a pmeumatikus power a visszanyomó rugó nélkül, nekem meg először le sem esett hogy az kell oda. Mind1, csináltatok egy rugót és remélem jó lesz...
Ha csak ennyi a különbség, és a fogszám stimmel, meg kell nézni, ha leveszed a lendkereket, belül egyetik-e az átmérője, fel lehet-e tenni a másikat fogaskoszorústól... Ha nem, akkor szerintem egy esztergályos csinál neked ilyen vékony gyűrűt, amivel fel tudod tennia régi lendkerékre az új koszorút.
hát kész vagyok,minden stimmel,csak majdnem 2 milivel nagyobb a koszorúúúú
Hát azért köszike az infokat,majd hallatok még magamról,mindenképpen folytatodik a project..
Ha nem jön össze,szólok hogy kinek nem volt igaza,vagy kinek volt igaza,,
széles ágyat mindenkinek,ó éjt...
sas még 10percig
áááááááááá agyilag kész vagyok,valami ilyesmi.. de kimértem tolomérövel,és a 123 kicsit nagyobb átmérövel rendelkezik,mint a 127. Mármost az a legbiztosabb ha lemegy a mühibe és jól megnézem magamnak a portékát,ugyis bármikor hívhatnak telefonon,hogy menjek dolgozni,(ügyeletbe vagyok),idöm mint a tenger reggelig. Megnézem kiagyalom,és istenucse leíron nektek,hogy kinek lett igaza.
me mi a helyzet most egész pontosan? van a 127es blockod,ami öninditos,és vettél rá 2 123as blockrol valo öninditost... hát,maga a lendkerék az megegyezik,az biztos, hogy a fogas koszoru mérete megegyezik e, azt nemtom,sztem egyezik az is...
hali
Hát azért köszike az infokat,majd hallatok még magamról,mindenképpen folytatodik a project..
Ha nem jön össze,szólok hogy kinek nem volt igaza,vagy kinek volt igaza,,
széles ágyat mindenkinek,ó éjt...
sas még 10percig
.............................................
..offline.............................................
én emg heti hetest nézek
10 perc
az enyém ha jól mértem kerek 13.30 körül
uraim?