ÉS a köztes fogaskerékkel mi lesz? Merthát az önindító nem direktbe hajtja a lendkereket....
Egyébkéntmeg bontott alkatrész vásárlásánál elsődleges, hogy vidd a régit, vagy valamit, ami alapján be lehet azonosítani... pláne, hogy az aprilia híres arról, hogy 1 típus, négyféle ugyan olyan alkatrésszel... ÉS most őszintén, mi mondjuk meg neked x km-ről, hiányos adatok alapján (hozzáteszem, sokszor a tulaj se tudja milye van, nem egy 108-as projekt AF-1 van a tulajok fejében Futuraként, vagy replicaként pl) hogy mi kell neki? Hümm ... Had ne kommentáljam....
na ezt is jokor tudom meg,2 honapja itt koptattam a számat hogy valaki segítsen már,de senki nem tudott..
Most így régen voolt már,de ne emlékszem,hogy nem lehet azt az önindítót lejjebb tenni?
Van annak valami kengyele,ami tartja,vagy mondjuk a new tuareg bendixe lehet passzolna a new tuareg lendkerékkel,
a régi RAVE blokk az a 127 es mint fireballnak... RX ekben ilyen tuti nincs... ha pedig valami méret nem egyezik akkor sztem egyértelmű a válasz... Mert megeshet hogy valahogy rá lehet eszkábálni csak kitudja hogy milyen kárt okozhat később...
K.cs.g a.y.á. az olasz faxoknak.. Ráké nem tud 25 évig egy féle alkatrészt gyártani..