Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja de honnan lesz 127-sre valóm?
K.cs.g a.y.á. az olasz faxoknak.. Ráké nem tud 25 évig egy féle alkatrészt gyártani..
egy lendkereket mindig el tudsz adni.
hát akkor majd kitalálok valamit,mert az utiköltséget is beleszámolva 23000ft be állt meg az a szar lendkerék.
ÉS a köztes fogaskerékkel mi lesz? Merthát az önindító nem direktbe hajtja a lendkereket....

Egyébkéntmeg bontott alkatrész vásárlásánál elsődleges, hogy vidd a régit, vagy valamit, ami alapján be lehet azonosítani... pláne, hogy az aprilia híres arról, hogy 1 típus, négyféle ugyan olyan alkatrésszel... ÉS most őszintén, mi mondjuk meg neked x km-ről, hiányos adatok alapján (hozzáteszem, sokszor a tulaj se tudja milye van, nem egy 108-as projekt AF-1 van a tulajok fejében Futuraként, vagy replicaként pl) hogy mi kell neki? Hümm ... Had ne kommentáljam....
szerintem az önindítót nem lehet abban a blokkban sem lejjeb tenni. Nem tudom hogy mi passzolna össze mivel
na ezt is jokor tudom meg,2 honapja itt koptattam a számat hogy valaki segítsen már,de senki nem tudott..

Most így régen voolt már,de ne emlékszem,hogy nem lehet azt az önindítót lejjebb tenni?
Van annak valami kengyele,ami tartja,vagy mondjuk a new tuareg bendixe lehet passzolna a new tuareg lendkerékkel,

Nem?
Azt úgy szoktak csinalni hogy lehet kapni ilye hosszú fogazott lecet és azt rámelegítik. azért nem kell egy uj lendkereket venni.
kiba... 1.5-2mm az átmérön..
erre rájöttem,nem is a lendkerékkel van a bajom,hanem a fogaskoszorúval..
rx meg tuareg ugyanaz a 123as block.. máha az újabb tuareget nézzük,amibe rotax 123 van de am a 127esen is zgyanaz a gyújtás van
eddig nem tudtam,de már tudom.. 127 rotax
ezt nem tudtam. és mi lett a powereddel? Eladtad?
na végre valaki megtudta mondani,hogy milyen a motortömböm.
mer a rotax 127es block polinihengere az nem poweres...
neked 127 es blokkod van neki abban meg 123 as... sztem nem nagyon egyeznek meg az alkatrészek...
de nem is eszik sokat nem?montad h vmi 3-4liteerrrel elmegy
hallod azt mond meg hogy neked hanyas blokkod van? Rotax ?
ezt nem mondta,tehát akkor abba a tuareg ralliba véletlenül sem egyezik meg a cucc azzal ami nekem kell.. Igaz?
biztos
amúgy nem is csoda hogy eladja... megragasztotta valami szar olaj miatt aztán csak csináltatgatta... de nemtom hogy motorozott e vele utána
akkor már tudjuk ki,csak én nem tudom ,hogy jo e a portéka..
De sokan lettünk..
na igen most akartam mondani...
edutól? régebben ő is nyomult itt..
ő itt a fórumon Eduard néven fut, és ez nem egy rx hanem egy tuareg rally!
a régi RAVE blokk az a 127 es mint fireballnak... RX ekben ilyen tuti nincs... ha pedig valami méret nem egyezik akkor sztem egyértelmű a válasz... Mert megeshet hogy valahogy rá lehet eszkábálni csak kitudja hogy milyen kárt okozhat később...