az én tuaregem 1988, nem tudta senki elondani hogy milyen,csak önindítós,nincs berugó kar..
nagy RAVE felirat a henger oldalán,és 4 töcsavar van a hengeren.. 4szögletü a henger is..
Rx röl nem tudok semmit,a lendkerék átméröje Meg1ezik,viszont a fogaskoszoru átméröje talán 2mm-pluszban van,mind a fogazás alsó pontjánál az átmérö,mint a fogazás tetején lévö átmérö..
Magyarul elkapkodtam egy vásárlást,és nem tudom hogy jo e rá,vagy baj-e hogy egy cinót nagyobb..
Biztosan baj,mivel az olasz ne viccböl csinálta ezt ekkorára,a másikat meg akkorára..
Szerinted?
Az RX ben milyen blokk van 123 as vagy 122 es? csak mert a tuaregekben 123 as van (az újabbakban) így ha az RX ben is az van akkor meg kell egyezzen... ha 122 es akkor nemhiszem...
Na nem is mentem vissza Miskolcra mert elég szarul vagyok... majd holnap reggel... meg ha minden jól megy akkor reggel még lehet hogy megérkezik a cucc és kiszaladok vele a szerelőhöz...
Néztem gumikat ... nektek valami tipp?
Szia!
De vissza pattintottam,csak a rögzitö csavar kilazulhatott vagy mi az a lényeg hogy elhagytam.
Képem mé nincs :( de hamarosan csinálok,most tiszta sár
Végre kész lett az én gépem is! :)
Ma telertem bele kb 300km-et erdei utakon és itthon vettem észre,hogy elhagytam az egyik jobb oldali idomot,ami az akkut is takarja De hogy hol azt nemtudom,majd hajnalba melo elött megkeresem
hát,nekem nincs powerem az a helyzet... szvl nemtom leéfnyképezni,de tom h van ott 1 rugó,ami viszanyomja..az újabbaknál a power felél és maga a power közt van. csinálj képet a tidről és megnézem,h oan e
Nah majd akkor próbálok addig felépülni, meg hazaérni... Kicsit kegyetlenül megfáztam a lagziban, na meg jövő 7en rocktoberfest.... na de a gurulás tuti nem marad ki, csak az időpontra nem esküszöm...
Nah jók legyetek! Majd írok amint tudok... Remélem jövő7 en már húzhatom a fülét
Széles utat!
itt a portéka..
ettől vettem.