Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ööö picit jaja olajos...
Azért nem láttad mert lehet hogy az az olajos csuva ami a láncspray után marad már belepte.
Fire. Az a rugó tuti benne van? Nagy kérés lenne hogy fényképezd nekem le?
én nem láttam sehol ráírva...de lehet csak figyelmetlen voltam
mitas van rajta. A búzatéren vettem a piros ajtós simsonos boltban, várni kellett rá, de ha jol emléxem elég korekt áron hozta a csávó.
rávan irva elvileg a lánckerekekre,h hány fogasak,nézd meg ugy a biztos
van benne elvileg 1 ien viszanyomo rugo,az nyomja visza
Szabi te meg készítsd magad meg a gépet jövő7re...közös gurulásra..remélem össze lex rakva addig.Mert még jó idöt mond...és mennünk kell!Vetted? ...maxi is jön tán...
Íme a képek...no meg az öngyilkos rovarállomány
14/41-es lehet az áttételem vagy egyel elszámoltam magam ...Szakik?
Jah amugy most értem haza egy kis gurulásbol,non fasza volt...volt sok moccos a Mátrában
Domi megtudnád mondani milyen gumi van a motorodon? csak mert tetszik a mintázata...
Akinek pneumatikus powere van, az mondja mar el hogy miert lehet az hogy felfújja a ballont de az utánna nem ereszt le?
mz kuplung bovden a mitoba jo volt nemtom,h 50es tuaregbe jó e az mz gáz,me ott ien eloszto van az olajzásnak,nem?én elmondom a cselt,nekem miből van, szimsonszivatóbovden.. a gázkartól az elosztoig.. minden stimmel ,a 2 vége, a bovden hossza,a kulógó rész hossza..nekem tavasszakl voltak ien problémák,ak megcsinálttam azóta tökéletesen müxik..de nem biztos ,h a tiedbe is jó.. csak 1 tipp volt..
am miből gondolod,h 70ccm?
Helo mindenki!
Vettem 1 ismerősömtől 1 50es tuareget, de nem vagyok teljesen meggyőződve róla hogy nem-e 70es, mert elég jól megy [persze 6000es fordulat felett mégjobban ]
illetva hogy sikeresen 1 hét után elszakadt a gáz bowden és hogy hol lehetne beszerezni.
A korábbi hozzászólások között láttam olyat hogy 125ösre jó az MZ-é erre is rámenne? [csak azért mert MZ bowden véletlenül pont van itthon :D]
mindent előre is kössz.
sztem nem gyári... gyárilag aszem 15ös van elöl..
14/42
Fire neked milyen az áttételed?
smc 660 nak meg 2500
5ezer...de én csapom neki szóval jó az 3-4ezernek is
hány km enként van olajcseréd?
khmm
Írja már le hogy ki hanyas áttétellel használja a gépét. Elissa neked tuti eredeti, úgyhogy a tied érdekel legjobban.
én se kerekezni mek papucsba..cask othonés srtand között.. volt h motorral mentünk le és kurvakemények voltunk
mien papucs...mi nem te vagyunk ...le is fagyna a lábam...de alapbol papucsban nem amugy meg vicces lenne....