Szabi te meg készítsd magad meg a gépet jövő7re...közös gurulásra..remélem össze lex rakva addig.Mert még jó idöt mond...és mennünk kell!Vetted? ...maxi is jön tán...
14/41-es lehet az áttételem vagy egyel elszámoltam magam ...Szakik?
Jah amugy most értem haza egy kis gurulásbol,non fasza volt...volt sok moccos a Mátrában
mz kuplung bovden a mitoba jo volt nemtom,h 50es tuaregbe jó e az mz gáz,me ott ien eloszto van az olajzásnak,nem?én elmondom a cselt,nekem miből van, szimsonszivatóbovden.. a gázkartól az elosztoig.. minden stimmel ,a 2 vége, a bovden hossza,a kulógó rész hossza..nekem tavasszakl voltak ien problémák,ak megcsinálttam azóta tökéletesen müxik..de nem biztos ,h a tiedbe is jó.. csak 1 tipp volt..
am miből gondolod,h 70ccm?
Helo mindenki!
Vettem 1 ismerősömtől 1 50es tuareget, de nem vagyok teljesen meggyőződve róla hogy nem-e 70es, mert elég jól megy [persze 6000es fordulat felett mégjobban ]
illetva hogy sikeresen 1 hét után elszakadt a gáz bowden és hogy hol lehetne beszerezni.
A korábbi hozzászólások között láttam olyat hogy 125ösre jó az MZ-é erre is rámenne? [csak azért mert MZ bowden véletlenül pont van itthon :D]
mindent előre is kössz.
Jah amugy most értem haza egy kis gurulásbol,non fasza volt...volt sok moccos a Mátrában
am miből gondolod,h 70ccm?
Vettem 1 ismerősömtől 1 50es tuareget, de nem vagyok teljesen meggyőződve róla hogy nem-e 70es, mert elég jól megy [persze 6000es fordulat felett mégjobban ]
illetva hogy sikeresen 1 hét után elszakadt a gáz bowden és hogy hol lehetne beszerezni.
A korábbi hozzászólások között láttam olyat hogy 125ösre jó az MZ-é erre is rámenne? [csak azért mert MZ bowden véletlenül pont van itthon :D]
mindent előre is kössz.