Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg papucs és goo
ennyit vártál 1 buzi csapszegre? hát nem igaz,h nem lehet kapni seho lcsapszeget ahoz a szarhoz? há én mint a szar ugy visszatettem volna a régit bele lesz lagzi effekt?:D az jó,ingyen pia,kaja szeressü ka lagzikat
Szabi akkor ha kész közös gurulá?! végre remélem...tod termo cucc aztán gooo....hihi Jo lagzizást...
Halihó emberek!
Úton van az alkatrész... Végül legyártatta nekem a fickó mert nem tudott rendelni olyat ami kellett volna... hétfőre lesz itt sztem aztán jövő 7 végén már hasítás ... nemkicsit várom már úúú csak merjen esni az eső... mondjuk... le..arom sosem állított meg pár csepp.
Huh már fáj a szemem egy csöppet... végigolvasni 1 hét termését pláne 6 külömböző weboldalon... kicsit pihentetni kellen már.
Holnap nem leszek mert megyek lagziba , vasárnap lehet írok még de ha mégsem akkor majd utána
Nah addig is széles utat !
Aloha Mi ez a punny?
nekem azé van rá, unalmas percekbe el lehet baromkodni vele most is csapattam pár kört,odavertem mindenkit a yamahával
bár idöm nix ienekre...de majdl etöltöm
akkor jáccál a motogp 2007 játékkal, tegnap jött ki, tegnap én má jáccottam vele lejött pár óra alatt,este má csapattam vele 1et
teloval csinálta anyám,azé ien de van itt élesebb is,ezt én csináltam magamról
wow micsoda ugrás...látom szép tiszta volt a víz...csak nem vmi éles kép
nya igen...de én most voltam beteg...nem akarok visszaesni,ígyse vok még jol ...meg fázom ienkor
jó volt a viz am
nekem nem tud betenni az idő.. ha jó iső van supermotozok,ha szar idő van ak meg crossozok
hát enkor lehet a legjobbat motorozni,aon isteni sarak tudnak keletkezni
áááh rohatt meleg volt.. vagy 40 fok..akkor ovltunk pont ,amikor ezek a meleg rekordok dőltek meg..én meg horvátba hesszeltem a tengerbe...
igen igen...felénk is esik... nyugi...még lex jo idő sztem...és nem jo előre tervezni...sose ugy sül el
A faszom kivan. Egy hete tervezem hogy 7végén milyet fogok motorozni, és most olyan szinten esik az esső hogy beszarás
hát ugy állsz ott mint aki meg van fagyva
mér lett vna hideg a viz?
csak nem hideg volt a víz?
helytelen papucsban
de, motoroztam papucsba vmikor mentünk le starndra motorral pl.. nah itt 1 feka nyaralós kép rólam nem tul élesXD
oksa..én meg azt hittem papucsban motoroztál...de szerencsére nem...
hihi bazze...én is szép barna voltam a nyáron...de azé nem niggusosan