Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát , 35fokba mibe szereljek? há papucsba hehh láttál volna nyaralás után ak még fekább voltam
áh nem terminátor ez,csak egy elkészült suprmoto szett
nem adom el csak montam neki h tok szerezni még ha kell
hihi ...papucsos...braunte Oberkörper
jol van nya... asszem 28-as...

Te mondtad, hogy lehet röhögni... Á, nem amúgy faja, tiszta, mint a Terminátor, csak SM-en... Hol a shoti?
Életemben nem láttam... A karbit meg nehogy eladd! Amúgy volt itt valaki nem is olyan régen, akinek volt egy eladó 34 meg egy súber nélküli 38-as Dell"Orto-ja.
na itt 1 kép,ezen láccik..monyuk itt meg nincs motoron a henger.. phisoo,ismerős neked ez a henger?
160as polini? ahoz 34es karbit szoktak tenni.,..nekem van 1 elado,csak má odaigértem phisoo nak.. de ha kellene tok még szerezni
úgy gondoltam a képet h a karbi látszódjon rajta de azért köszi az infót,csak azé kérdeztem mer nekem a moci egy kicsit megvanb turbózva,és hát ez a karbi nem jó neki....és kell egy másik.csak arra voltam kiváncsi,h gyárilag is ez a 28as van rajta,vagy másik.
köszeee!
ak gondolom igy van,h etx 127es block, 26os karbi,wind 123as blcok,28as karbi, rally 123as block,34es karbi
enyémen 26os dell orto van gyárilag, a rally-kra aszem 34es -t tettek.. de az má 123as block am is.. minek oan kép ahol a motoron ülünk? na legyen,ak nyilvánosságra hozok 1 képet amit eddig nem, ami aznap készült,amikor kész lett az sm szett az etx be.lehet röhögni
hopsz ezt kétszer küldtem el nahh mind1..
Okés ezt gondoltam,azért köszi Elissa De engem spec az érdekelne h mekkora!Azért pussz
hát alap.. járni még nem fog tudni de motorozni már igen
Okés koszi Elissa ezt gondoltam de engem az érdekelne h mekkora! azért pussz
dellorto...az enyémen
sziasztok!
Egy kérdés: Tuareg Winden milyen karbitok van?Fontos lenne,nekem Dellorto PHBH 28as.
jahh és ha esetleg valaki tudna beilleszteni egy képet, az nagyon jól jönne!de úgy h a mociján van lefényképezve!Köszke
nya igen...majd az enyém is... minden jót megkap...
15555
vannak am érdeklődőid?
jah kiderül,h mindenkinek eladó a motorja
hát de,voltak ien szándékaim nagyobbra váltás céljából..
7évesen ien motort kaptam volna... na maj az én gyerekem 7évesen má rég motorozni fog ,az tuti