Életemben nem láttam... A karbit meg nehogy eladd! Amúgy volt itt valaki nem is olyan régen, akinek volt egy eladó 34 meg egy súber nélküli 38-as Dell"Orto-ja.
úgy gondoltam a képet h a karbi látszódjon rajta de azért köszi az infót,csak azé kérdeztem mer nekem a moci egy kicsit megvanb turbózva,és hát ez a karbi nem jó neki....és kell egy másik.csak arra voltam kiváncsi,h gyárilag is ez a 28as van rajta,vagy másik.
köszeee!
enyémen 26os dell orto van gyárilag, a rally-kra aszem 34es -t tettek.. de az má 123as block am is.. minek oan kép ahol a motoron ülünk? na legyen,ak nyilvánosságra hozok 1 képet amit eddig nem, ami aznap készült,amikor kész lett az sm szett az etx be.lehet röhögni
sziasztok!
Egy kérdés: Tuareg Winden milyen karbitok van?Fontos lenne,nekem Dellorto PHBH 28as.
jahh és ha esetleg valaki tudna beilleszteni egy képet, az nagyon jól jönne!de úgy h a mociján van lefényképezve!Köszke
Te mondtad, hogy lehet röhögni... Á, nem amúgy faja, tiszta, mint a Terminátor, csak SM-en... Hol a shoti?
köszeee!
Egy kérdés: Tuareg Winden milyen karbitok van?Fontos lenne,nekem Dellorto PHBH 28as.
jahh és ha esetleg valaki tudna beilleszteni egy képet, az nagyon jól jönne!de úgy h a mociján van lefényképezve!Köszke