Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miez a pangás?
húha ak irány göngyösre
ööö...izéééé...már nem bíztos...majd kiderül...
mi is a konkrét terv? gsf 400?
ki tudja...lehet már akkor nagyobb géépem lex
okés
persze
BOR bazze...
vazze
nem baj lesz még rá alkamlom
hát mi fojik itt gyöngyösön?
Szombaton sajna nem tok...kereszapámékhoz megyünk látogatoba, de kösze a meghívást...remélem egysezr végre tudunk együtt gurulni már...
gyere szombaton a mátrába
Jah hát igen...én sem moccoztam már vagy 1.5 hete...rámfért ...csak itt a környéken gurultam...felfedeztem Tenk és Dormánd közt egy kis kápolnát...mondom elgurulok megnézem
melo van ezerrel. 3 hete nem motoroztam. kicsit hiányzik, de már csak 2 kell aludni és megyek. merre jártál?
Szio Gábor...persze ....nálad mi ujság?
csak ovatosan
csokiból megkinálhacc engem is
ugrattál 1et ? hát az enduro szereti az iesmit
áááá...olyan jót csapattam srácok....nemsokára tolok fel képeket hhuuu...még mindíg a hatása alatt vagyok és pörgök ...ráadásul egy autos szemétkedni akart...de hazai terepen voltam...és kisebb féktávokat vettem a kanyarokba...nem ért utol...a vasuti átjáron 6-ban csak ugy átröpültem ...jujjj de fasza volt....mindenkinek ien napot...nya erre enni kell egy kis Milkát...
legyen má szombat hé etx ezni akarok ennek örömére mek szimozok 1et
125ccm Aprilia tuareg wind,etx,rally,af1 bontott alkatrészek eladók. pl.:28karbi kompletten:10eft állórész:17eft, nicasilos hengerszett:30eft, majdnem komplett vákumos power szelep:7eft,rotax127-es blokk:17eft blokk"alj", komplett öninditók, elsőfutóművek-hátsófutóművek,idomok,kerekek,fékrendszerek van minden csak érdeklődj!
Üdv:Patvaros Zoli
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@freemail.hu

mob:06303207630