Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamelyik nap motoroztam egy kicsit Amúgy köszönöm kérdésed, semmi különös, meló ezerrel... szabadidő=0 És te hogy vagy?
Hali én érdeklödtem kapaszkodoért,mi az ára?Powerod is van?!Ide válaszolj légyszíves(bodacarstyling@freemail.hu)Képet is küldhetsz rola,köszi
helyzet phisoo? mocc?csapatás?
Má megin csak a pénz mi?
Du bist ein kluges Kind, aber dich vertraust nicht"s sehr!
áh télleg keretes szerk gondoltam rá, és végére tettem,csak aztán rájöttem,h azt is odatom irni,hogy a köv nyáron na de azé naggyából jó lett
majdnem helyes...a kaufen a végére...
én is sajnálom,de azé 300k az 300k
zu hause ich möchte eine große motor kaufen für die nachste sommer enynire fussa kb a német tudásom,am közel se biztos h helyes a mondat elissa te vagy a nagy német tudós,
MOndjuk én már nem adnám el az apriliat Jó így nekem És megszakadna a szívem....
Erre akarod elcserélni? Ezt senki nem fogja megvenni, az tuti... Ez a típus "86-"88 közötti, szerintem abszolut nincs piaca... Még az újabb AF-1 eseknek se nagyon... mindenkinek RS kéne....
mindenki ezt tanácsolja.. hát igen ez lesz sztem is,addig bohockodok a szimoval....
hát jah az lesz sztem,eladom.. maj lesz nagyobb
nem lehet állitani h mikor nyisson sztem
Már több hete meghirdettem az ETX-emet 150ezerért, de még nem volt egy komoly érdeklődő se
Viszont valaki elcserélné egy 125-ös,d e 50-esként használt AF1-re. http://www.motor.hu/hasznaltmotor/megnez/79630/

Persze azt is eladnám, de biztos hamarabb megvennék mint az ETX-et. Szerintetek megérné? A hátsó gumit cserélni kéne rajta meg biztos van valami rejtett hibája, de a komolyabb hibákat úgyis ki lehetne deríteni.
hali nemtom ki kérdezte a kapaszkodót, de neki szól hogy eladó vegyen fel msn re eduardtt@msn.com
oksa kösze trakee ...fire-én meg majd ki ugranék a bőrömből...ha vki vinné már a mocct...és ha 3k ad érte....had vigye...bazze többet ugyse kapsz érte...gondold meg non, nekem is jöhetne már ien vevő... én simán eladnám...pláne hogy már van rá kisebb keretösszegem...meg még jövőre tolnék hozzá...és hoznám is a nagyobb ujabb vasat tavasszal zu hause
Teljesen egyetértek! Szerintem is most add el, pláne, ha jó oénzért elviszik! Aztán gyűjtsél hozzá, és jövőre mehet a nagyobb! Addig meg elvagy a simóval Amúgy én is elég erősen azon gondolkozom, hogy eladom, múltkor már mondtam, hogy miért
Figyu... HA valaha el akarod adni, add el most, mikor van rá vevő! Mert ha tavasszal akarnád, nem lesz egy darab se... Hidd el... Pláne nem jó áron... És főleg, hogy semmi piaca ezeknek a nem a legfiatalabb 125-ösöknek.... És gondolj bele.. ha terveid vannak nagyobb motorra, ezen meg tönkremegy valami, máris ugrotta félretett pénzed... Úgyis gondolom endurot akarsz, azok pedig még nem túl fiatalon is kb egybe vannak... Értem itt azt, hogy nem csókoltattak le velük autót, nem dobták el kanyarban 150 nél úgy, hogy a fél motor elfogyott....
Sziasztok! Nektek mire van beállítva a powerszelep? Hamar nyisson,vagy késöbb,mi a jobb beállítás és miért? Köszi a választ!
sztem eladom szegénykém
hát jah én is ebbe gonodlkodok,me ennyiér tudnék venni valami újabbat..vagy be bank,meg gyüjteni hozzá még jövő nyárig,me bankba van most 100+ak lenen 300.. az má 4, jövő nyárig nmonyuk lenne belőle 500... fél millával meg mmá lehetne mit kezdeni
Én simán eladnám! Annyit megtanultam, hogy nem nőhet a szívedhez semmi. Ha elviszik jó pénzért, el kell adni!
ok én meg most nagyon gondolkodok,h mi legyen... 300é megakarják venni aaz etxet.. de ha eladom nem lesz motorom
15ezer trakee