Nem aggódom elissa mert most nekem akkor élményt nyújt, a vele való motorozás. Mert nekem végig nyitva volt a power és mióta nincs alsó fordulatszámon nagyon nyomatékos. 6. ban sem gyenge, meg minden kiraly. Egyedül ez a power elektronika problémám van, de remélem ez rövidesen megoldódik. A másik amit meg szeretnék csinálni hogy az ülést áthuzatni, de az a baj hogy a környéken nem találok senkit. Ez már egy kicsit kezd bosszantani. Ugyhogy ebben az ügyben lehet a segítségedet fogom kérni, hogy esetleg beadnád ado ahova a tied volt. Leutatok, valahol ütközünk és úgy. De ez még a jövő zenéje.
Figyi szerintem 2 hét. Most a héten adnak kölcsön egy elektronikát és ha az lesz a baja akkor, akkor tuti kell. SZerintem valószínüleg az lesz a baja mert már a vezetékek ilyen forrasztottak voltak, meg a fülek letörve szal gányolva volt rendesen. Csak azért előtte meg szeretnék bizonyosodni rólla, hogy az a baja. De ha tényleg az akkor utánna egyből küldheted. Szal ez a jövőhét hétvégére kiderül. Szerintem amikor kiderül akkor már küldheted is és akkorra remélem már lesz pénzem is. Akkor maradjunk abban hogy jövőhét vége. Addig ha eltennék akkor azt nagyon megköszönném.
persze megbizható,működö cuccokat árul ,én sokat üzltelteem má vele,soga ne mvolt semmi baj..am meg ha vmi nem jó ak kicseréli... őő, hát elhozhatom,de ak tutira kell? emg mikor lesz pénzed? me ak lehet kicsit késöb mek,ugyse müxik az etx még,nem sürgős a fékcső nekem se...
Kellene csak a pénzem nem fog megjönni csak még később. Megoldható lenne hogy elhozd aztán majdha megjön a cash akkor küldöd? Meg amúgy ez tuti jó? Ki van próbálva vagy ilyesmi? Tehat megbízható?