Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát jó nagy lyuk van rajta, szivotoroknél 34mm, légszűrő felé 60mm ki mire használja
ráizgulva.... nya jol van befejezem...nem gonoszkodom
oks nem adom el,itt vár rád hú az elég sok oan 20körül mennek
Hello kell valakinek Tuareg Rally oldalidom (olajtartály felöli) (oldalidom 6e) és 34-es karbi és hozzá 37-es alkatrésznek(karbi 25e a kettő)
Okés király vagy! Mot már ráizgultam, ne add el senkinek! 15 teljesen jó! Én meg 22-be szereztem az állórészt, 30-ról alkudtam le... Na asszem lépek én is, bye all!
na mek sleep,gyűjtögesd a pizt phisoo..adok hozzá neked pár fuvokát,me kibaszott nagy van benne most, az sok lenne a gépnek sztem... de van 115ös,meg 125ös,meg 148as asszem,stzem 115.125körül lesz az igasság..
menyiér vetted? én ingyen szerzem
15öt mondam,megfelel?
also,ich muss ins bett gehen,weil ich früh am morgen aufstehen muss.
Uhh, az nem jó, nekem is volt már egyszer (még úgyis elmondom vagy 60-szor )
Hát nem akarom elszólni, de elvileg 2 héten belül kéne lennie annyinak Meg hát jó lenne egy kis plusz teljesítmény, mert a 26-os gyári fos nagyon visszafojtja a lóerőket szegény ETX-ben...
Mennyit is mondtál a karbira?
Elissa: Nem baj, én akkor is szorítok!
am az etx en alaplap csere van,me az halt le
kösze....phisoo ez csak ien kisvizsga lex...majd szolok ha szorítani kell értem
fire-
nemnagyon hirdetem meg semmi,szval nemhiszem,h el lesz adva...csak itt áll ,oszt várja a sorsát várja a phisoo bácsinak legyen 1 kis gempája
hát a nállad hülyébb németből,az pl én leszek
Mégha dőlne... A karbira meg nem mondok semmit, ha tudjátok, és van rá vevő, adjátok el nyugodtan, rám ne várjatok, nem tudom mikor lesz annyi feles pénzem, hogy megvegyem. De ha lesz és megvan még, mindenképp szólok!
Elissa: Sok sikert a vizsgához!
az...de most csak előkészítő... dehogy vagy...én is azt hiszem mindíg magamrol...és mégis mindíg van tőlem hülyébb...fire-csak pozitívan
németből zsir hülye vok pl
nyelv vizsga? sok sikert hozzá
akk dől a lé a házhoz? téleg ak a karbi érdekelni fog? a 34es?
bízd...a d lemaradt
okos gyerek vagy,de ne non bíz el magad
pénzből élünk
huha z má sok lesz a német tudásomnak vmi ian,h okos gyerek vagy,de nemtom mi nem tul nehéz.. vagy vmi iesmi
kösze jol...holnap lex egy vizsgám ...én nekem sem sok a szi.-m mostanság...remélem pénteken jo idő lex és mehetek egy karikát