Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt moccos társadalom Esik az eső nálunk... ...nya faja...byby
mé bontod szét? ménem motorozol vele ha má beleöltél oan kurvasok pénzt.. alaplapér am mit kérsz?
szevasztok mizu erre? rég járatam itt,, ha valakit érdekelnek bontott alkatrészek akkor nálam minden van mer szétbontva e ladó a tuareg rally-m minden jó rajta és minden eladó vattauj dugó furt henger 0 km-esek még a csapágyak meg a szimeringek, meg a komplett láncszett is, minden eladó bontva 2 db alaplap 2 db trafo, 1 db fogaskoszorús lendkerék stb, ha valakit érdekel valami akkor szóljon, rotax 123
nem szimeringes?
hát még nem.. maj hnap,ha jó lesz a mocc,és,1-2 keréken lesz maj ak lesz öröm is leölöm a gumit róla
Persze, ez azért nem teljesen így van, de tény, hogy a diesel sokkal erősebb, és sokkal több szempontból jobb, mint egy vele azonos paraméterekkel rendelkező benzines. De ezt általában az árakon is meglátszik. Mondjuk, ha egy új benzines autó kerül 2 millába, akkor annak a diesel változata 800000-1000000 Ft-al drágább... Nekem ha véletlen ( ) egyszer autóm lesz, akkor az tuti diesel lesz
Hú, én ma motoroztam egy kicsit, de még mindig nem jó valami... Most már se hidegen, se melegen nem indul rendesen Majd, ha lesz időm befinomhangolom
nya végre akkor nagy az öröm, mi
hnap kész lesz az etx
probálj ki egy zx10r-t,sztem nagyobb élmény lenne
trakee-hihi meghiszem azt
Őőő azért nemegészen.. De tény, hogy a diesel nyomatéka utólérhetetlen....
Hozzáteszem, ezt a DSG váltó megfejelte, mert abba a fokozatba tette, ahol kegyetlen.. még váltani se kell tudni
Nekem az a dombocskás 3 dimenziós felirat tetszik a legjobban
Dehogy pártolok! Pfúúúj! De azért ez nem volt semmi... Amúgy azért kell nekik ilyen, hogy helyettesítse a motort... Merthogy család, meg minden, motozni nem motoroznak már....
Szia.
Azt nagyon megköszönném ha megnéznéd. Amúgy az a szilvás utca egy eléggé gázos hely. Nem akarlak rémisztgetni.. Ha megnéztedzt a bőröst akkor szóljál már légyszi.
b10 egv vagy a br10 eix melyik a jobb vagy mi a külonbség a kettő közt , meg melyik biraja tovább és használta már valaki valamelyiket?
Különben igen, csak 2 néven vagyok regisztrálva...
te vagy elissa?
Szerintem 100 minimum. Amúgy ez dieselnél teljesen máshogy van, dieselből 300 Le olyan, mint benzinesből egy 500 Le-s motor.
crx hány paci?
Kis aprilia válogatás