Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet eladom az etx et van rá 1komoly érdeklődő
jó még mindig elhisszük,de attól mer leirod 10× nem fogjuk megvenni am métuning karbi? ez hülyeség... atótl mer 34mm es a szivotorka mé tuning?
Van eladó tuning karbim (125-ccm) (Dellorto VHSB 34 LD) és alkatrésznek hozzá egy (Dellorto VHSB 37 DS) csak a ,,37" -nek nincs fedele és shuber ház (betét) és subert. Akit érdekel irjon rám, és küldök képet is. De a ,,34" -ek a betétjét, fedelét meg a shubert át lehet rakni a ,,37"-be. e-mail: ktm15@freemail.hu
Énsem bírom ám az esőt... Akkor legalább megnéztem kicsit alaposabban a motort
de klassz...iet én is akarok...
nya jo azért ez sem rossz kira...phisoo-nem fájdítani akartam,de tény h non ott van
ugyanennyi még a dugo bele
30körül igy dugó nélkül...
ok,megnézem maj hogy lehet kerekezni vele
Na asszem én léptem, bye all, széles utakat!
Dehogy kell, akkor minek vettem meg a tied? Csak az ára érdekelne, hogy mennyiért mennek ezek, mert nem tudom pontosan. Csak egy körülbelülit saccoljál már nekem plz!
Simán
Vagyok én is csak reggel havernál voltam kábelcsatornázni utána meg mentünk fotózni megbeszéltem a sráccal hogy majd engem is fotóz moccal menetközben úgy hog ytesóm vezet, haver a kombi hátuljából fotóz én meg hasítok mögöttük... meg mellettük meg ilyesmi csak jönne már alkatrész
megegyezünk vmi árban majd mer kell vagy mi?
adod maj 1 körre?
Amúgy mennyit kérnek érte, ha szabad kérdeznem?
Ne fájdítsd a szívem Majd jövőre, ha minden jól megy
na msn ed van? régebben emléxem, h kerestél hengert 127es blockra.. tudok jó árba 1 polini hengert..160as,nikasilos hibátlan áll. ha érdekel,vegyél föl msn re és megdumáljuk
Itt vagyok
nekem hasonloak a felnijeim csak nem félig piros,hanem fekete és körbe piros felnicsik
Miket nem találok...csak azért hogy ne offoljak már annyit
azért igen mutatós lenne
no igen