Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudom, de a nyakamat rá, hogy 160 biztos! Kegyetlen mit megy az a verda...
különben is... CRX4EVER
10mp-alatt mennyin volt?
Biztos nem lehet rossz, de nekem eddig a legnagyobb élményt a haver 300 Le-s 3000-es (V6?) PDTDI Passatja okozta... Nem kicsit agyon van tuningolva... Na az húz barátom, de nagyon keményen, sztem 1000-es fordulaton megenné a TT-t reggelire... A gyerek a barátnőjével eljátszotta, hogy becsukott a kesztyűtartóba egy 10000-est, és azt mondta neki, ha ki bírja venni 10 mp alatt, akkor az övé. Hát nem bírta...
hát az albiba nem árt felpakolni a kajakészletet
no ugye ugye
tudom,én meg válaszoltam a carbonodra
arra gondltam,h mé irtál nekem 1 ien smilyeyt: ?
Haller! Na felcuccoltam úgy nagyjából, csak anyám mondta hogy jöjjek haza ha kaja is kellene.... Szal majd holnap reggel megyek véglegesen az albiba amúgy Szilvás utca 10, az Avason...
Itt nem messze elvileg van egy kis cég ami csinál ilyen áthúzásokat, pl az enyém anyaggal együtt 5 volt. Többféle színben van. Ha gondolod megdumálhatjuk hogy mondjuk Miskolcon ideadod az ülést én meg elhozom átbőröztetni... csak majd elszaladok megnézni hogy működnek e még Na majd később írok még
neked a carbonosra válaszoltam
nem veled...hanem domival az ülést
mit ?
de ha nincs senki,akkor szolj és megoldjuk
Ien ez
jah meg amugy otta környéketeken Szabi tud ien bőrözőst asszem,sztem kérdezd meg tőle mindenképp
oksa majd megdumáljuk ...fire-
miaz átpártolsz a kocsikhoz?
Váá srácok ez muszáj elmesélnem nektek!

Tegnap vezettem egy Audi TT-t Az az autó! váááá 2.0 TFSI motor, még "csak" 200 LE, DSG váltó.... És ahogy megy... vááááá lepadlóztam 50 nél, kapásból visszatette 2.-ba, és mire lenéztem az órára, 100-al mentünk Hja, mikor lepadlózom, van egy kapcsoló a gáz alatt... na ha azt benyomom, akkor huzatja tiltásig... 7500 ig ! Váá megbabonázott! És úgy tolt 150-ig... no nem alábbhagyott ott, csak elvettem a gázt pláne, hogy olyan direk a kormányzás, hogy alig tudtam egyenesen menni vele

Ha lehetőségetek nyílik rá, próbáljatok ki egy ilyen kis méregzsákot! Szenzációs! Mindenkinek mosolyt csal az arcára
oks, szólsz h tuti kell ak elmek érte és küldöm postán..vagy hogy oldjuk meg?
van valakinek felesleges rally oldalidom speckó csavar vagy ha tud mert vevő lennék rá
hat most az lenne a lényeg.
aham,hát ien apróságok nemannyira vannak..h 1 gomb de elektronika az van
Kellene blokkvédő, Irányjelző gomb, de csak a gomb, olajszintjelző. Azt hiszem ennyi.
az mi?
mer mi kéne még?