Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemnem, a1 az 16évesen lehet.. amikor én mentem akkor 16 volt a korhatár..+2év tapasztalat és ak mehet a korlátlan.. vagy a k az 250ccm,de azt meg 18évesen lehet aszem
nehogy assziggyék,h engem csak ugy megviszatnak 5évre.. áááááh ,neeem ezt nem hagyom anyniba.. lehet itt illegálisan is motorozni,meg jogsi nélkül a kurva annyukat
az szivacs ...nya jo nem lexek gonosz....kitolás non...
de 16évesen hogy mehettél A1re bakker? mert csak 17évesen lehetett...ez tutka...mert pont betöltöttem és mentem egyből...és előtte kérdeztem...nem mehettem...nya akkor ez most hogyis van?
hát én lehidalok ha kitalálják hogy 23éves korig nem lehet korlátlan jogsim az még 6év
17 vok.. de 16évesen A1 ,és ak 2év tapasztalat: 2óra rutin,5óra forgalom és korlátlan jogsi..eddig igy volt,ezen ne merjenek változtatni,me ak én is geci leszek olaszból smc 660, full feketére lefest, rendszám nuuku,full fekete bőr ruha,fekete csizma,fekete buko fekete plexivel,és iráény motorozni aztán kapjon el aki tud... keréken verem le a rendőrautót
de ak ez thogy lehet normálisan adagolni? hát ak ha tankolsz monyuk 2ezerér, az kb 7liter..kell bele monnyuk 2ml hogy a lószarba mérsz ki annyit?:D vagy csak öntesz picit és cső? karbi kell akk?
én tudok am ez itt nem rx topic
hol lehet ilyen cuccot venni? huh 3ezer alapjárat,ak nekem nemcsoda,h leáll 1500nál
hát igen 21 volt eddig a korlátlannnak a korháatára, de ha előtte 2évet levezettél A1el akkor mehetsz ugyanugy...tehát én is mehettem volna már évekkel ezelőtt,19évesen...de most meg állítolag már nem lehet majd,csak ha betöltöd a 23at,hiába a rutin...először én is megiedtem..hogy mien szemetek...mert hogy nekem is már letelt a 2év és majd nem tok vizsgázni,de mivel mingyááárt betöltöm a 23-at így tárgytalan...hála Istennek...vagyis remélem h nem cseszekednek majd...mert sztem már én is csak jövőre megyek majd ha meg lex a nagyobb vas
Azt elfelejtettem odaírni, hogy ugye az Impreza igencsak egy sportgép. Ezzel csak azt akartam leírni, hogy az sem mindegy milyen autóba/motorba raksz magasabb oktánszámú benzint. Mondjuk egy robogónál nem hiszem, hogy lehetne érezni akármilyen különbséget is, ellenben a Rotax blokkal.
Ja igen... és nagyobb oktánszámú benzint a 4 üteműbe felesleges rakni, abból is inkább a "normál" autókba. Ezek a 125-ösök elég kihegyezett gépek, ezeknél lehet érezni a különbséget(én legalábbis érzem). Nem is tudom, asszem a múltkor néztem a Discoveryn egy műsort, amiben pont ezt a témát vizsgálták. Namármost volt 3 autó, egy Suzikihoz hasonló "normál utcai gép, egy egy félig-medddig sport autó, és egy Impreza. Az első autónál semmi különbség nem volt, akármilyen benzint tettek bele, a másodiknál a gyárilag előírt 95-ös helyett tettek bele 100-ast, 2 Le-t dobott rajta, az Imprezánál pedig a gyárilag előírt 98-as helyett raktak bele 100-ast, és potom 38 Le-t dobott rajta... Ja Dyno padon tesztelték a kocsikat, tehát nem csak úgy "érzésre" állapították meg.
Azért ne keverjük össze a 2 üteműt és a 4 üteműt... Szerintem nem véletlen találták ki az adalékot sem, főleg ha megnézed, hogy milyen minőségűek a mai benzinek... És én a saját tapasztalatomra hagyatkozom, mert én igenis észrevettem sok különbséget a "sima" benzin és az adalékolt között. Az olaj pedig persze, hogy adalékolt gyárilag, gondold el, ha nyers olajat öntenél a váltóba... De abban sem minden van benne, az adalékban vannak plusz összetevők, amik a boltban vásárolt olajakban nincsenek. Amúgy meg mindenki maga dönti el, hogy mit rak/mit nem rak a motorjába, én teszek bele adalékot továbbra is
Hát nemtom. Én nem vagyok az adalékok híve... A jó olaj eleve adalékolva van gyárilag. Annak az adalékolását már csak elqrni lehet. Benzinadalék. Hát az ilyen injektorisztító+miegymás az jó, de az se 10 ml enként, hanem beleöntöd 10 liter benzinbe és meghajtod a kocsit, vagy motort. A benzinadalék pedig végképp hülyeség. Oktánszámnövelő meg ilyenek, ez mind kamu. Vegyél bele 102es kisrepülőbenzint, az majd rendet rak a blokkodban... fél óra után leolvasztja a dugódat... És az előírtnál nagyobb oktánszámú benzint fölösleges belerakni, és kisebbet is... Csak én jártam műszakira KRESZnél?

Bocsi, ez kikívánkozott...
Miért, te már elmúltál 21? Mert eddig annyi volt.
Ja, és az a "drága" adalék, 1000 Liter benzinhez elég (a 250 ml-es kiszerelés). 40 literhez kell 10 ml!
Hi all.Nem tud valaki Tuaregbe komplett gyújtást és mennyiért?
Ja akkor jóvan... Na azért mondom, amúgy tegnap hazudtam, ma megnéztem és majdnem 3000-es az alapjáratom... Minek adalék? Mondod ezt te, aki még soha nem használt ilyet... Egyszer próbáld ki, és megtudod! Érezhetően (!) jobban gyorsul tőle a motor, meggátolja a koksz lerakódását, tisztítja az égésteret, a gyertyát, a karbit, a benzincsöveket, a tankot, megköti a vizet, meggátolja a korróziót, leköti a savakat, feloldja a lerakódott szennyeződéseket, nemesíti a fémet, ezáltal sokkal jobb kompresszió érhető el, optimalizálja a benzin égését, növeli az oktán-értéket és javítja a benzin tulajdonságait, segíti a gázok eltávozását, 10-20 %-al kevesebbet fogyaszt a motor, csökkenti a károsanyag kibocsátást... Ezt csak így fejből, de sorolhatnám még egy darabig... Én biztos, hogy továbbra is használni fogok adalékot, nagyon sokáig elég, és ennyit megérdemel a motorom (főleg, ha már ennyit ráköltöttem). Amúgy is mindenből a legjobbat kapja, még a váltóolajban is van adalék (Prolong)
micsodaaaaa? ha van 2év tapasztalat a1 el ak se lehet vizsgázni? ne basszanak már fel agyilag,jövő nyáron akarok menni korlátlanra bekaphaja a faszom aki ezt kitalálta.. lehet ak marad az ,h olaszból motor be,és rendszám nélkül faszomat ezekbe a buzikba
minek abba ien drága adalék? benzin meg olaj bele és mehet
ja akkor ok,nekem 1500 on lett vna am nem huzom neki hidegen,csak anyi h nem melegitem alapjáraton,hanem elindulok vle.mivel alapjárat nics nem nyélen mek vele hidegen
nem rontom én az üzleted hát ki van irva az ára,az nem titok nem? publikus sztem mit akarnak emelni az A jogsin?
Nem baj, én már elkezdtem
a minap érdeklődtem meg itt fórumon én is...23-ra
Na, kinéztem magamnak egy új benzin-adalékot, mert a régi elfogy hamarosan, és már nincs az Egümotorsnál sem, ahonnan rendeltem. Metabond Megalene a neve, ez tűnik a legjobbnak, mind ár, mind pedig tulajdonságok szempontjából. 5400 Ft a 250 ml-es kiszerelés. Ha lesz lóvém, rerndelek is egyet