Figyu én egy 10est adnék érte, de jó lenne minnél olcsóbban. Most vették ki a mandulámat, és addig kórházban voltam mert volt egy kis affér. De mostmár minden oks. Akkor megkérded nekem ezt az elektronmikát? Rotax 123 hoz.
na csöcs! Lemnetünk haverokkal csinááltunk egy kis nyárzárót ... kicsit jól sikerált mondanom sem kell... Na holnap majd lehet írok még de ha nem akkor majd valahoyg próbálok benézni mert az albiban nincs net, szal Széles utat mindenkinek! Majd jövő 7 végén jövök ! Domi ha gondolod keress meg... képek alapján csak be tudsz nagyjából azonosítani Nah majd, jövök szasztok!
ugyaaan lájtos 660/50el gurulgatnék am gyári dobbal,kis fordulattal még nem is lenne feltünö 1 ien motor, szép 40es tempoba,5.be csak ha nekem ienem lenne azon vmi akra rendszer,és 50nél még sztem 1.esbe lenne
Higgyétek el ne m érdemes gecizni a zsekákkal mert lehet hogy akkor nem kapnak el, de előbb utóbb megfi gyelik hogy honnan jössz meg hogy hol lax, aztán onnantól kezdve úgymegszopatnak hogy leesik az állad. Jogsi regadó műszaki és kész...
de mien motorja van am? mer tod szokták mondani az izmosabb motorokra,h ez már olyan motor,amire már nem kell jogsi.. (magyarul a rendőr nem tud elkapni)... ebe gondlkozok most én is, most kérdezi meg haverom a keresztapját,aki olaszól hoz motorokoat,h ktm et ,amiet akarok menyiér tudnak kb hozni,monták h sokal olcsobb mint ittt.. bankba van most 100,etx et eladnám 300é ak az má 400... meg faterral kell beszélni a többi részéről a motornak