Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miaz?
Jó szórakozást!
Kellemes estét mindenkinek...léptem készülődni az esti partyra
nya thx...tyűűű de jo képek lettek főleg a kilo ora tecc
Tényleg, segítsetek már egy kicsit plz!
Ha valaki jogsi nélkül motorozik, és elkapják, olyankor mi van? Mi a legnagyobb bünti, amit kiszabhatnak rá? Csak azért kérdezem, mert van egy ismim, aki jogsi nélkül motorozik, már egy jó ideje, de eddig még nem kapták el, és engem kérdezgetett, hogy mi van, ha elkapják. Én meg nem igazán tudtam neki érdemleges választ adni, mondom megkérdezlek titeket is, hátha valaki tudja. Tényleg, például maxi, neked rendőrök a szüleid, ha jól emlékszem, nem? Esetleg te vágod ezt? Gondolom pénzbünti a minimum...
Okéj, maj betáplálom azetxet
www.bikepics.com/members/trake...

mint mindíg... Én ide töltök csak fel És itt a hyosungnál a végén megtalálod.. de semmi extra...
bazze...
Tud valaki speckó oldal idom tartó csavart Tuareg Rally-ra. Mert vennék. Aki tud az irjon mér pls.
azé ez se igaz teljesen,mer pl a ktm nem az enyém (sajnos ),mégis az jobban teccik mint az etx
nem ismeri fel a power kommander? sztem frissicsd a power komander driverét, az lehet a baj,a legújabb fejlesztések biztos nincsennek beletáplálva
ez így igaz mindenkinek a sajátja
Nem GP 125-ös ez, vaze... Mondjuk kár, hogy a Power Commander 3 nem ismeri fel
csak rádugod a fedélzeti kompjúúúterre a hibakeresőt és má ki is dobja ,h mi a baj

mindenkinek a sajátja teccik jobban,hát azé vett mindenki oat,amien van neki azé ha 1 ktm em lenne az mégjobban teccene
nyem is
nagyon helyes...csak szívvel-lélekkel srácok
És hol lehet megsasolni az uj fotokat,mert az adatlapodon nem találom
Így, ahogy mondod! Amúgy én is imádok szerelni, sokszor direkt keresem a hibákat a motoron Mindig van mit javítani, szépítgetni. Amúgy én mikor fényezés után összeraktam a motort, egy csomó kábelt is kicseréltem + az összes érintkezőt, mindegyikre egy védő gumi burkolat, WD40, stb. Mindent csak precízen, aprólékosan, a legnagyobbb gonddal!
jó az idő felétek is?
A motorjaitok hangját nem tudnátok esetleg valamilyen formában felvenni, és feltölteni ide? Nagyon kíváncsi lennék, kinek hogy szól a masinája.
Nincs humorérzéke?
De így az igazi, nem? Szépen minednt bezsírzol, megolajozol, ha valhol egy vezeték kicsit gyengén fog, visszaforrasztod, kipucolsz mindent, és akkor nem ér meglepetés útközben... Ráadásul bármi gondja van, már fejből megy, hogy mi hol, és hogyan megy, nem kell keresgetni, sokszor az apróságot az út szélén megjavítod.. Vagy tudod, hogy ezzel még nyugodtan hazamehetsz, nincs komoly baj...Meg amúgyis, imádok szerelni Kivéve ilyen szétrohadt, agyonszerelt darabokat, ahol a menet szar, nem jönnek ki a csavarok minden szétrohadva stb stb...

Mostmeg ilyen fotós kedvemben vagyok.. Lemostam, és készült pár új kép is.. Most töltöm fel őket...
Az ETX-et már én is egy párszor darabokra szedtem, ugyanúgy még a kapcsolókat is, meg mindent