Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KOYO remek! FAG remek, skf -el óvatosan... De kérdés hova... pl kerékcsapágynak kár eltlozni, mert igazából a járása lehet simább, kevesebb rezgést gerjesztő egy márkásabbnak, az pedig kis fordulatnál nem lényeges!
Csapágyakból SKF van benne, szimeringből most így hirtelen meg nem mondom, de nem gagyi az tuti, én nem szoktam elaprózni az ilyeneket, de valami NTR, vagy valami ilyesmi rémlik. De majd megnézem csak neked, ha állítom a gyújtást
én is jo véleménnyel vok a koyo rol
csak azért érdeklődtem...mert a crxbe most vettünk ien csapágyat ...bár én is dícséretet hallottam rola...
szerintem jó a koyo... nekem volt motorba,haver szimojába is az van, 3éve,és ha nálla kibirt 3évet,akk nincs ember aki tönkretegye amit tőle kapottt.. uhhh
ha már így márkák!-koyo ról mi a tapasztalat, vélemény? szakik
ja akk jo.. skf van benne?
jó tudom h m ia power kommander de ő sztem a power vezérlő elektronikáét illette ezzel a nével
fire, te tényleg ennyire amatőrnek nézel? Hidd el nincs se elkopva, se bekeményedve, se semmi baja nincs... És az alap, hogy dupla ajkút vettem, most meg nem mondom milyen márka, de majd 800 Ft volt darabja, tehát nem egy rossz minőség És maximum 2500 km-t mentem vele azóta, ha azalatt elkopott volna, megyek azt felgyújtom a csapágyboltot, ahol vettem...
Igen, mikor megvettem az ETX-et, tapasztaltam már az elkopott szimering hangját...
Hellósztok!
Érdekelne, hogy nincs e valakinek fesszabályzója eladó,működőképes.Nekem tuareg windre kellene, nemtom más típusé jó e rá.Ha valakinek lenne, írjon, de ha tud akkor inkább emailt a koczka@vartech.hu -ra, azt gyakrabban nézem.
Előre is kössz!
Üdv Tuareg125 ...nálatok is van Liget?Egerben is van...mult7végén ott nyomultam, dance...dance...dance
Haller!
Na ismét rákérdeztem az alkatrészekre. Hátha már megjött azóta...
A bőröst csak 7végén fogom tudni megkérdezni vagy legalábbis pénteken... Amúgy a Szilvás kicsit olyan mint bronx.... éjszaka nem nagyon kell járkálni vagy csak nagyobb csapatokban és annyi Múltkor lenéztünk a ligetbe (gyalog) és kajak olyan volt mint az amcsi filmeken , fekák ülnek a házak mellett az utcán meg összevissza , kiscsaládok haverok ... nálunk ilyesmi nincs... de jópofa ... amíg nem baszogatnak... de azé valami önvédelmi cuccot be fogok szerezni a futócipőn kívül
Nah amúgy ma este megyünk a Ligetbe ha arrajársz esetleg ugorj be Nemtom mikor fogok legközelebb írni , de addig is jó motorozást mindenkinek!
Szasztok ! Széles utat!
nya igen, de mivel busszal kellett az eső miatt mennem reggel azért nem örültem ...mert ha nem esett volna akkor gooo mocc
Tévedés, amit ő emleget, az POWER COMMANDER... csakhogy annak köze nincs egy kétüteműhöz se Merthogy befecskendezős motorokon lehet mahinálni vele... Jellemzően sokhengeres négyütemű, pl Suzuki GSX-R ... Persze a csomagtartóba a tuaregbe is betehető.... Biztos jobban fog kerekezni attól a pár plussz dekától a csomagtartóba
miről beszélsz, power kommander power elektornikára gondolsz? az vagy jó vagy nem azon nem lehet mit állitani... gáz szenzor,esse semmi szó honnan szetted? kipufogo szelep sztem jobban hangzik,vagy power szelep .. am gondolom a poweredet álitották, azé ne mvolt alapjárat meg iesmi...
hát, attól lehet szimeringes mer fel lett újitva..bekeményedett a szimering vagy akármi,kifordult a helyéről... mien szimeringet vettél bele? dupla ajkút?
itt is esett reggel,van nagy sár lehet lesz 1 szimozás
Hali Eduard!Engem hátsó kapaszkodó érdekelne.Van?
Szia domi!
Power commander problémával támadd meg az ago motors-t

http://agomotors.hu/

nekem ugyan nem tuareg-em van, de ez ebből a szempontból mindegy is. gáz szenzor csere után szinte semmi nem működött rendesen a gépen, se alapjárat, se semmi...
Ágo 2 órát vergődött vele míg meg oldotta azt amihez a gyári szervízek (2 helyen jártam) hozzá se mertek kezdeni.
Üdv! sainz
itt pesten nem esik... de fújhatom.... Merthát a motor otthon, és legjobb esetbe is csak péntek délután mehetek vele... Egyéként éjjel úgy, de úgy eláztam.... persze kell nekem éjjel csavarogni
Ha elkopik, azt meghallod, garantálom! Olyan kellemes morgást egy oroszlán se tud De inkább ne kopjon el.....
Amúgy a gyújtást meg a karbit kéne rendesen beállítanom, azt jó lesz. Mondjuk a karbi már egész jó, a gyertya színéből látom, de a gyújtás még nem, ha be akarom indítani az elején durrog mindig. Na mindegy, majd ha lesz időm
Bebaszna... Tavaly generáloztam a blokkot, mindent kicseréltem benne, a dugó, és hajtókar-csapágy kivételével. Azóta meg nem mentem vele olyan túl sokat, hogy elkopjon...
jo reggelt tuareges csajszi, ha esik annak örűlnöd kéne, mert egy tuaregesnek az esö,meg a sár nagy barátja,,