Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt trakee- nya igen...el is hiszem...te doctora vagy a gépesnek
Igen, akkor valószínűleg 39-esek. De jól néz ki a blokk Meg persze a motor is
háát volt hozzá szerencsém... Sokszor csak kíváncsiságból, és hogy minden pöpec legyen, azért szereltem, meg sajnos volt, hogy muszáj volt... Nem véletlenül megy fejből, hogy mit hogyan kell kiszedni belőle! Gyakorlatilag minden porcikáját szedtem szét... Motort, teleszkópot, vázat, még a kormánykapcsolókat is És nem véletlenül féltegetem folyton
Szevasz!

Nem, a Zeal nem az enyém, hanem egy haveré volt, csak én szereltem. Emlékeim szerint 3KY vagy 3XY valami ilyesmi volt a motorkód, de az tuti, hogy valamelyik 250-es FZR blokkja volt benn. méghozzá ha jól néztem, a kettőt pl úgy lehet megkülönböztetni, hogy az egyiknek elöl, a kipufogók mögött egy fedél alatt van a szűrő, a másiknak pedig a blokk alatt, oldalról becsavarva, olyan, mint az autóké. No ez utóbbi van a Zealbe. Mondjuk ennek a blokja nagyon jó állapotban volt, mikor a haver megvette az unokatesójától, viszont az eleje rommá volt zúzva... Cseréltem rajta telószárakat, felnit, a lámpafejet kikalapáltam, lámpabetétcsere, műszerek nem kerültek rá... (a teló alkatrészi azonosak az FZR 600 al is, a kerék FZR 400 ról ment rá, ez szélesebb, mint a gyárija, és ugye kéttárcsás de gyakorlatilag majdnem minden csereszabadtos, ha kell, FZR 600 alsó alu becsúszószár, meg belső alkatrészeim vannak hozzá, ezek a bontottból maradtak) Szóval a blokknak szép hangja volt.. Miután erősen hajkurászta haver, egy kcisit hangosodott, mintha egy picit zakatolt voltna, akkor állítatott szelephézagot benn. Olajat sosem fogyasztott, pedig szegény kapott rendesen. Azóta eladta.
ez meg akármeiknél szebb
ez meg annál is szebb
valakinek 30-ba rotax123-ashoz hengerszett? hengerfej+henger(nicasilos)+dugó
akit érdekel keressen meg!
Ez azért szebb...
jah, jó ez a szimo
wow akkor jol bírja
szimozok addig legalább nem eszik semmit má 4napja nyirom minden nap a sárba nyélen,és még van az ezresből,amit tankoltam bele
kitartás fire....kitartás....
beszéltem a szerelővel,csak jövőhét végén lesz etx voltunk am motorozni, szimoval 1 kis sarazás
nya mizu srácok
trakee! a zeal is tiéd? valszeg hasnló blokkja van mint enyámnak.. neked milyen hangok jönnek belőle?
Szasztok mocc társak trakee- megsasoltam már a sok képet te aztán ismerheted minden porcikáját az AF1-nek...
Húú te kettőt, de könnyebbet! De mindjárt utánanézek, hátha van valami...
Mikuni BDSR 39 persze kettő.. Gondolom akkor 39 mm-es... De ugye ez már membrános... Vicces, beindítottam így, úgy remegnek gázadásra a súberek :) Persze ennél jobban nem szedtem szét... Ezért se dícsérnének meg egyes szervízesek
Amúgy ha érdekell: www.bikepics.com/members/trake... minden képet feltettem
Zsír, jól néz ki Mekkora karbik vannak rajta?
Ha azt nézed, a gyárihoz képes tuning karbi, mert nagyobb Sztem erre gondolhatott
Tudom, hogy nem fájdítani akartad, azt csak azért írtam, mert nagyon tetszik, és ha meglátom, megint szerelmes leszek bele
Aha. az egész jó.
hát jó ak nevezd tuning karbinak
Csak azért írom be hogy ha valaki nem olvassa a régebbieket meg mondták a hogy a 34-es karbi az tuning karbi a rally-on...