Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt má montam nektek,h elissa az igazi motoros csajszi ,nem ien kis hülye plázacica,aki besértődik minden kis szaron
nya jol van most már hagyjuk a gyerekes hülyeséget...
még hogy én hátul...jo vicc... ...nya azt már nem...én ugy gondoltam míg te más nőkkel foglalatoskodsz...én élem az életem és motorozom a hyoval... dehogy verem ki a fejcsimből és igazad van a nagyobb géppel kapcs...én már alig várom h megvehessem a nagyobb paripát
Persze, közös! Te ülsz hátul De azt verd ki gyorsan abból a csinos fejedből, hogy te vezetsz Vagy csak elcsavarogsz vele

Egyébként ezt a motort még csak a szervizes vezette rajtam kívül, ő is akkor, mielött átadták nekem :) Szóval mind a 6700 km az én művem
A ciki csak az, hogy nézem a hátsó gumit, még ennyi, és cserélhetem is le :) Az első fékbetétekről nem is beszélve, azoknak max 1-2 e km van hátra
És tudjátok! Én mindenkinek javaslom, hogy szerezen rutint egy 25 ösön, mondjuk egy 20-30 e km rajta, aztá próbáljon meg venni egy nagyot! Ez más világ! Nem gond az utas, megy, mint a szél, előz, szinte alapjárattól... És ha megráncigálom a fülét, olyat tol.... Beszarás!
jah és majd el feledtem..akkor Te tankolsz Én meg kifüstöltetem
a kezem?hmmm ...meg más nők?hmmm...egy egész hárem ...no igen...akkor Carpediem...aztán ugye akkor közös a hyo?állandóan uton lexem...
hihi tulajdonképpen :) Mostmár, hogy így lebuktattál, simán megkérhetem, a kezét, nem? De Elissababa azért találkozgathatok más lányokkal is, ugye?
Ez volt a cél, hogy mindenki derüljön egy jót :) És azt már megtapasztaléhattam, hogy nem sértődsz be az ilyenektől, így gondoltam :)
hihi....no igen... ...de most már dobjuk a témát...
meg közbe arra gondoltál,h uristen,sok hülye állat motoros
azt én irtam csak ugy jött
na,ottt van a tagnak 1 puff,16é az jó
sztem trakinak a kislábujjal 1ütt elissa is kellene
hát nekem azé kicsit több kell a boldogsághoz,mint 1 kislábujj
gondoltam.. azé szoltam,h nem én vok
perverz gondolataid..
phisoo-trakee-fire jesszus h ti miket nem írtok...kislábujj meg anélkül meg stb... annyit nevettem miközben olvastam...
Persze! Teljesen tiszta az ügy láttam én.....! Csak még pár infót gyűjtök a dobodról,mert ahogy említettem engem a hangja a lényeg és akkor mehet a bolt!
hello!
Nekem van tuareg rally-ra való kipufogóm kompletten, aprilia racing kipufantó+arrow dob ára:16eft és van oldalsztenderem is igaz gyárilag csak windeken volt, de rálehet tenni a rallyra is ennek ára:2eft Ha érdekel akkor keress meg emailon patvaros87@gmail.com
kb 10-15 ezrem van rá
Nem én írtam, hogy sóher... Tőlem csak azt kérdezték, hogy mennyiért adom én megírtam.
Más 11-ért adta én azt válaszoltam , hogy tőlem még 6-ért sem viszik el... sokalják.- Csak a félreértések végett....
Hali.
A Tuareg Windé nem egyezik meg a Rallyval pl. oldaltámasz, kipuff? - az lenne nekem.
Küldök képet esetleg mailban. kalmikov@freemail.hu-ra írj.
Ugyanmár, van neki kettő! Csaknem ilyen irigy, hogy egyiket se adja