Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kétütem+ powerszelep
Na ja, igyekszem én is . Ezért gondoltam valami lightosra indulásképp aztán jövőre jogsi és akkor jöhet egy olyan mint a Tiéd. Már csak azért is, hogy tudjunk együtt járni vele túrázni. Egyébként kicsit megdöbbentem, hogy csak ez a típus tud lépést tartani egy nagyobb vassal. Értetlenül állok a dolog előtt
bár a mi családunkban is nagy volt az iedelem mikor meglátták mekkora a motor....a nagyszüleim vaternak megmondták ha vmi bajom lex elvágják a torkát ...szerencsére jó tanárom volt vater
ohh kösze ....az más ha még csak kezdő...érthető akkor a dolog...
Elissa ! A mocid valóban gyönyörű (majdnem mint a gazdája ) de az öcskös csak 15. Ami még nem is lenne baj ha már ment volna motoron mint vezető. Ezzel az erővel az enyémet is alárakhatnám, az anyja meg kinyírna
Onnan tudok egyáltalán a 15 LE-s változatról, hogy a német és az olasz oldalakon csak ilyen van eladó (sőt, még 8 LE-s is van ). Ebből gondoltam arra, hogy ismét valami magyar specialitás az erősebb változat.
persze ez nem folytott 15le-s ....
szio mien idős az unokaöcsi? kintről szeretnél mindenképpen?....perpill az enyém is elado...ha érdekel

mien jól elvagyunk nem?
nemhiszem,hogy 15 le-s tuareget tudsz szerezni kintről,mer ez új keletű dolog ott kint is,h fojtott 15le -s ként adják ki,amikor ez bejött sztem már nem gyárottak tuareget am az újabbakban a kipufogoba,gyujtásba,karbi szivotorokba szoktam fojtani
őőő ennek örülök Így meg tudod, spirro KFT, még színt is választhatsz :
Úgyis a hátsó ülésre a bérletet asszem kiadtam
Na ez kész, tudtam... Trakee, felejtsd el a kezem, csak a Hyo kell!
Sziasztok !
Most tervezek venni egy Tuareget v. Pegasot az unukaöcsémnek. Lévén teljesen kezdő arra gondoltam első körben egy gyári 15 LE-s lenne az áldozat kintről. A kérdés az lenne, hogy ha belejön a sportágba miképpen lenne belőle - a Mo.-n általános - 30 LE körüli jószág. Egyáltalán kivitelezhető-e utólag és ha igen milyen nagyságrendű az anyagi ráfordítás mértéke ?

Köszönöm, Toncsi
Nya mindenkinek széles utat mára by by
megérkeztem... hm király volt
én nem vok moho,megeléxek a barátnőmmel komolyan homoszexuális vagy? áááááh csak vicc
neked meg széles utat... és jo csajozást...
nya ez kész
Te kis mohó, neked egyből a nagylábujj kell mi? Trakee, amúgy a Hyo engem is érdekelne, megkérheted a kezem, ha gondolod (nem vagyok meleg mielőtt kitalálnátok, csak vicceltem )
muszály na mentem
jol megy...
elvagytok,na én meg mek akk cbr ezni it va na cbr nállam,1 csajszit viszek motorozni..
kis moho...látod
hát plázacica semmiképp sem vok az tuti
nem elég 1?