Na ja, igyekszem én is . Ezért gondoltam valami lightosra indulásképp aztán jövőre jogsi és akkor jöhet egy olyan mint a Tiéd. Már csak azért is, hogy tudjunk együtt járni vele túrázni. Egyébként kicsit megdöbbentem, hogy csak ez a típus tud lépést tartani egy nagyobb vassal. Értetlenül állok a dolog előtt
bár a mi családunkban is nagy volt az iedelem mikor meglátták mekkora a motor....a nagyszüleim vaternak megmondták ha vmi bajom lex elvágják a torkát ...szerencsére jó tanárom volt vater
Elissa ! A mocid valóban gyönyörű (majdnem mint a gazdája ) de az öcskös csak 15. Ami még nem is lenne baj ha már ment volna motoron mint vezető. Ezzel az erővel az enyémet is alárakhatnám, az anyja meg kinyírna
Onnan tudok egyáltalán a 15 LE-s változatról, hogy a német és az olasz oldalakon csak ilyen van eladó (sőt, még 8 LE-s is van ). Ebből gondoltam arra, hogy ismét valami magyar specialitás az erősebb változat.
nemhiszem,hogy 15 le-s tuareget tudsz szerezni kintről,mer ez új keletű dolog ott kint is,h fojtott 15le -s ként adják ki,amikor ez bejött sztem már nem gyárottak tuareget am az újabbakban a kipufogoba,gyujtásba,karbi szivotorokba szoktam fojtani
Sziasztok !
Most tervezek venni egy Tuareget v. Pegasot az unukaöcsémnek. Lévén teljesen kezdő arra gondoltam első körben egy gyári 15 LE-s lenne az áldozat kintről. A kérdés az lenne, hogy ha belejön a sportágba miképpen lenne belőle - a Mo.-n általános - 30 LE körüli jószág. Egyáltalán kivitelezhető-e utólag és ha igen milyen nagyságrendű az anyagi ráfordítás mértéke ?
Te kis mohó, neked egyből a nagylábujj kell mi? Trakee, amúgy a Hyo engem is érdekelne, megkérheted a kezem, ha gondolod (nem vagyok meleg mielőtt kitalálnátok, csak vicceltem )
mien jól elvagyunk nem?
Úgyis a hátsó ülésre a bérletet asszem kiadtam
Most tervezek venni egy Tuareget v. Pegasot az unukaöcsémnek. Lévén teljesen kezdő arra gondoltam első körben egy gyári 15 LE-s lenne az áldozat kintről. A kérdés az lenne, hogy ha belejön a sportágba miképpen lenne belőle - a Mo.-n általános - 30 LE körüli jószág. Egyáltalán kivitelezhető-e utólag és ha igen milyen nagyságrendű az anyagi ráfordítás mértéke ?
Köszönöm, Toncsi