akkor tök korrektek voltak...mert nekem meg az italmondoval pont negatív tapasztalatom van....ráadásul személyesenen....fehér burcsis indexek iránt meg lámpabura iránt érdeklődtem...nem voltak vmi segítőkészek...sőtt ...elég hülyén néztek rám...arrol már nem is beszélve h tök viccesek h a matricákat/malossi...stb./ pénzért árulták...amit haverék marékszámra osztogatják ingyen.... nya mind1...csak gondoltam megosztom veletek
Hát sztem ez nem az alsó ... bár nemtom mert szétszedve nem láttam még a gépet, viszont az italmondónál találtam mindenből megfelelőt csak azért érdekelne a bolt hogy hamarabb hozzájussak de sztem rendelés lesz belőle... tűgörgőt is találtam 2400 a drágábbik... csapszegnék meg csak annyi van írva hogy D 15 ... hossz nincs.. megeshet hogy méretre vágják? Mind1 majd felhívom őket ...
Azért köszi
Sziasztok! Annyira szerethetnek engem itt a környéken:...!
Valami degenerált letörte a hátsó lámpabúrámat:S! SOS-be szükségem lenne egy ilynere! Segítsetek légyszíves! Akinek van ilyen azonnal lefoglalozóm! Köszi srácok széles utat és normálisabb embereket,akik nem törögetik a lámpabúrákat
Azért köszi
Valami degenerált letörte a hátsó lámpabúrámat:S! SOS-be szükségem lenne egy ilynere! Segítsetek légyszíves! Akinek van ilyen azonnal lefoglalozóm! Köszi srácok széles utat és normálisabb embereket,akik nem törögetik a lámpabúrákat