Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Márpedig nem nikasilos, mert ez Rotax 127-es, fekete RAVE hengeres Sztem 87-ben még nem is volt 123-as.
Sok sikert!
De sajna gurulni nem érek rá most egy ideig... Kedden vizsga anyagtudományból
vadtuaregracing - nem tudnál segíteni nekem?szeretnék én is csináltatni egy ilyen "rendszámot", vagyis olyasmit mint neked van, csak maxidj felirattal.....ha esetleg tudnál segíteni, meg vmi árat mondani megköszönném
Evdem olyat tudok javasolni ilyen ellen hogy egy pöttyel hegeszd oda az alátétet, akkor valószínűleg nem fog ilyesmi történni...
Amúgy a megragadással kapcsolatban... pl az elégtelen olajozás okozhatja , ha esetleg ugyanúgy van mint nálam volt akkor magasfordulaton nem kap eleget , elégtelen a kenés, a hűtés... aztán megragad, de azért az mázli is hogy nem ment szét benne semmi...
Na remélem 1-2 napon belül nekem is lesz már gépsas. Jo8
annyit én is tudok, hogy 60 ezer forint a hüvelyezés....ha nikaszilos.....ha nem akk nincs gond....meg ha a nikaszil nem sérült, akkor fel lehet políroztatni pár század milimétert
ennyi...fúrás,ha nem niksailos,ha nikasilos,márpedig az,ha nem volt még nyúlva hozzá... akkor,ha nagyon sérült akkor hüvelyt neki meg egy új dugót és újból szalad kis kímélés után .....tapasztalatból beszélek
Bontóban, de nem lesz olcsó, az biztos. De először is meg kéne nézni a hengeredet, meg a dugódat, hogy mennyire sérültek, lehet nem is olyan nagyon vészes, sőt valószínű, mivel azt mondtad, jól megy. Amúgy meg ha ne adj Isten, mégis nagyon sérült a hengerfal, akkor is elég "csak" fúrni, nem kell új hengert venni azért, elég kiadás lesz az új dugó is bele...(ha kell)
a hozzád legközelebb eső aprilia szalonból tudsz..... én is felhívtam a hozzánk legközelebbit nem is vész végülis az ár..... a henger 150valamennyi a dugóval együtt meg 200felettre jön ki,aprópénz(nekik)!
Ilyeneket hol tudok elintézni? Hengert hol vásároljak? Egyáltalán milyen kell bele, és mennyibe kerül?
nekem mult hét végén a város ban a kocsisorok között zummolva, beesett a power a dugóhoz és betámasztott. na az is egy élmény volt.
könig
nya szép
megesik az ilyen
jaja birja,ráragatt az faszán
Alattam még egy Riga 12-es ragadt meg 40-nél Kb 8 éves lehettem, aznap cseréltem dugót, meg hozták a hengert a fúrásból, csak akkor még azt nem tudtam, hogy utána járatni is kéne... Ki az utcára, nyélgáz, hadd szóljon, azt visszafele szerencsémre pont a házunktól 10 méterre ragadt meg De a házig elcsúsztam...
fire-felnicsík virít még? bírja a kiképzést?
pfff...kellemetlen...
alattam 160as mito ragatt meg, 160körül az se volt oan jó ,de tuttam mivan egyből kuplungoltam
hát nem.,ha megarad a mocc az má gáz
kösz fire! háát igen,sajna én is tapasztaltam már azt,hogy milyen amikor megragad a gép:S kissé befékez és a mosoly az arcodon a sisak alatt +5ről -10-re változik
hát azért mondom hogy bakker az non nem faja....
ngk b10eg gyárilag ez kell bele
hát ha megragad ak anyira felszökik a vizhőfok...