Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt is esik,meg is szimocrossolni minnyá.. am itt az uj gumi az etx re,kár h nem megy omst lehette tesztelni,mivel eső pályagumi
Szasztok moccos társak...mizu erre? Nálunk egyfolytában szakad az eső
héj nem kell vkinek 127es blockra 160as polini,dugó nélkül? nikasilos,jó állapot..mielött azt hinnétek,nem az enyém hanem tudok 1 másikat,ha esetleg kell vkinek
legyen má kész az etx,má motorozhatnékom van.. szegény szimi lett befogva tegnap crossmotornak,oat csapattam vele sztem ma is mek
Tuareg rally-ra való komplett kipufogó 16eft(tökéletes állapotú,aprilia racing leömlő+arrow dob)
Tuareg windre komplett kipufogó 15eft(leömlő+arrow dob)
Windre gyári hátsó lámpám van(két kör) ha érdekel akkor keress meg!
Bontott alkatrészek eladók! pl.:elektronikák,karbik,henger szettek, öninditók,kerekek,fékek,futóművek,jó állapotú enduro gumik,kormányok,idomok windre rallyra érdeklődj! emialon vagy telefonon 06303207630
Üdv:Patvaros Zoli
Szevasz!

Figyu, ha megy most, akkor kár nagyon piszkálni a motort... Előbb-utóbb ígyis-úgyis fel kell újítani, és ha megszorulva újraindult, akkor valószínűleg nem akkora a baj! Kicsit gyengébb, de valószínűleg egy darabig még elmegy.... És most akkor szétszeded, új dugó, hónolás, apróságok, közel 30 e aztán lehet, hogy 2 e km múlva főtengelyfelújítás...
Használd óvatosan, tartsd a kezed a kuplungon, ha megint megszorul, nehogy eless, aztán kész! Majd ha megáll, akkor javítsd! Úgyis valószínűleg már hüvelyes a hengered, mert a nicasilos nemhiszem, hogy újraindult volna...
simán
Elissa te nyagyon vágod ezt a németes témát...
ich bin müde,aber ich muss deutsch lernen noch
nichts
wácáp?
az igen bazz,rövid menetes gyertya volt benne? ember volt aki beletette
csak az a bajom hogy rövid menetes volt és amikor vettem a b10 eg-t akkor derült ki hogy hosszú menetes való bele és most meg kinyirta a b10-eg-t
írtam neked emailt, pls válaszolj.
vegyél bele olyat,ami előzőleg volt benne és ment vele
az érdekelne hogy (b10 eg, b10 egv, br10 eix) melyiket nem nyírja ki a rally vagy mi a külömbség a B10 egv és a B10 eix között vagy melyik lenne a jobb a rallyiba?
mert a b10 eg-t 3-4 nap alatt kinyirta
alakul a sár nemsoká jöhet a szimocross tavaj is nyomattuk,oanokat baromkottunk.. leszigeteltem a szimot,és akkora vizekene mentünk át vele,h a hengerig merül el meg ienek
mentem 1 kört szimoval megforgattam a vizes uton,meg a sárba is kicsit
reggel miskolcon esett, itthon meg lógatja a pacskert...
itt is esik ez a kaki
Szasztok srácok! Míg ki-be álltam az autoval, ugy eláztam...váltás ruha ....nagyon szakad az eső...felétek helyzet?