vákumos a power a régebbi verzió
az öninditó
teker mind állat csak nincs semmi alapjárat azt arra gondoltunk h amiat a gumi miatt lehet h elmegy a süritésem
mien power van a motoron? elektromos,vagy vákumos? am 2ütem,az olaj elkerülhetetlen,de az h fossa az olajat a power,az má viszont nem jó,ott vmi árulás van..ha jól vettem ki a szövegedből,ak vákumos powered van, lehet az a gond,hogy az a gumi ballon,amibe megy a kipuff gáz,az kivan szakadva,és kifuj ott...vagy ahol a power felvan fogatva a hengerre,ott is va n1 tömités,az kiva szakadva,vagy esetleg kivan hagyva.. am mindig is olajos lesz ott minden,ez 2ütem,ezzel számolni kell... öninditod meg semmit se csinál,meg se mozdul,semmi életjel?
jah és nekem nincs olyan müanyag izé a power felet ami na most ahogy kitekertük a power kést, utánna leszedtük azt a gumit ott alul is kell lenni körbe ilyen rugó félének mint felül körbe? lehet az vagy nem tom tömitést kicseréltük ugy se lett jó megmostuk összeraktuk betoltuk-leállítotuk és csöpögöt az olajos izé megfüstöl a powernél nem értem
vkinek volt már dolga powerrel ? mire kell figyelni összerakásnál segitsetek
Hi. lécci segítsetek olyan gondom van h, Rotax 123, tolásra indul, de öninditóval még az istennek se indulna, kraft van az akksiban bikázva se indul, gyujtás jó, karbi kipucolva phbh28, de a power szelep nem tom mért valahogy fordítva volt mert most szedtem le a gyári szervíz könyvét, ma leszedtük ilyen sáros olaj jött kibelöle, AZ normális? nyitot rendesen, de csöpögöt róla a genyó, jah meg füstöl körülöte az a gumi lehet meghalva? jah és alapjárat sincs sehogy már minden volt állítva egyszerüen leáll már arra jutotunk h a powernél megy el a kompresszíó h az a gumi nem jó
hát persze... nincs egybe az egész.. va na razo meg külön a végdob..ha neked öszevan hegesztve az vmi utólagos megoldás,szval flex neki és hegeszd r a carbont
Ezt nem vágom... A lendkerék lehet vagy jó, vagy rossz. Most akkor melyik? Ha a külső nagyobb kör volt kitöredezve egy kicsit az nem számít, mert az a töltésért felelős, és ott csak a gerjesztés számít. Ha a belső, kisebb kör van kitöredezve, ami az egész gyújtásért (a szikráért és a megszakításért) felelős, akkor be sem indulna a motorod, mert ott már a polaritás is számít, és a legkisebb mágneshiba is a szikra és a megszakítás teljes hiányát okozhatja.
Biztos vagy te benn, hogy rá van hegesztve? Mert nem tűnik ilyen sufnituningosnak a képeken... De ha csinálsz nekünk róla egy közelit, bevizsgáljuk :) És még az se baj, ha a saját alkatrészeid is rajtlesznek a képen, csak arra vigyázz, nehogy Fire figyelmét elvonjűk az alkatrészeid a motorről
az öninditó
teker mind állat csak nincs semmi alapjárat azt arra gondoltunk h amiat a gumi miatt lehet h elmegy a süritésem
vkinek volt már dolga powerrel ? mire kell figyelni összerakásnál segitsetek
PLZ segitsetek