Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! mert holnap hozom a rally-t és a tulaj azt mondta,hogy olyan 80 fok körűl szokott lenne,egy kicsit sokaltam azért írtam,kössz még1x
elég sokat megyek vele hosszabb távokat...persze a külső hőmérséklettől is függ: de 60-80fok között lenni átlagban...tegnap pl non meleg volt felszökött 80-ra....
no igen...hosszabb távon kell is egy kis szünet
Aprilia alsó hajtókarcsapágy? Hümm el kell keserítselek... Ilyet nem kapsz csapágyboltba! Én össze jártam pesten mindent, nincs! Ugyanis egyszer ilyen kiesős kosaras tűgörgőt kaptam a hajtókarszetthez, és amikor összerakták, kiesett egy görgő.. Ezért csúszott 2 hetet az összerakás... Sajnos nem lehetett kapni csapágyboltba, csak az italmondonál. De valami 4-5 e Ft volt... +postaköltség! Náluk kapsz csapszeget is, de nem lesz olcsó.. Legalább fele a hajtókarszett árának... És benne van a rizikó, hogy a hajtókarod is odaban alúl.
Az egyetlen dolog, amit kaphatsz, külön görgők. De kosár nélkül be ne tetesd, mert ha megkopik, keresztbe áll, és az aztán rendesen befogja a hátsó kereket! (önzáró)
Na azért mikor csütörtökön egy seggel pécs-oda vissza, mikor csak 2* szálltam le, egyszer tankolni, egyszer meg ránézni a gumira.. Szóval 330 km egy seggel, utána vagy egy óráig nem akartam motorra ülni :) De rájöttem, 200-250 km -enként egy 20 perc szünet, és nem számít semmilyen távoltág :)
Sziasztok! Nektek mi a tapasztalataitok melegedés terén? Mennyire melegszik a motorotok? Kössz a választ!
2ütemnek nincs szép hangja az a baj azé 1 1hengeres 4t gépnek vmi nyitot rendszerrel ,na annak má van hanfja..van most 1 fekete drz 400sm itt a városba,ma este is itt csapatott,szép hangja van nagyon... 660as ktm nek mien lehet akk
uhh nagyon "természetfeletti" érzés meg tudok néha őrülni főleg úgy,ha powerben tartom szerpentines úton:P! MEg aztán városban a karbon auspuffra mindíg a csajek kapkodják a fejüket,olyankor már csak vigyorgok,de ez másodlagos csak:D,de mondjuk ezt babettán nem éreztem
Tuareg125- nemtom, hogy ott van e autós tuning bolt de az andrássy sulinál (ahová járok ) ott van ez az utca
ez mind így igaz ahogy leírtad...a szíved 1000rel dobog...és alig bírod abbahagyni...le sem akarsz szállni a moccrol...nekem multkor is az volt...amíg benya volt benne nem álltam meg
áá nálam sem,már simsonnál éreztem azt az érzést...ami miatt motorozom is! és ez nagyon nagy dolog és aki motoros és persze igazi az érzni csak a laikus egyszerű utcai ember nem értheti.... akinek meséled,de gondolom(meg vagyok győződve),hogy te is érezted már azt a varázst,hogy egy motorozás alkalmával,(főleg,ha nem is kíméletes karikát mentél) leszállsz a gépről és "remegsz" mondjuk felesleges az idézőjel,mert ez szó szerint értendő remegsz,na azt eddig semmi nem utánozta az életemben... na de jó hazudok ...egyszer uncsitesóm motorcsónakján,amikor annyira oldalazva kanyarodtunk,hogy a víz az oldalplexinél már fröcskölt be,de amúgy csak moccoson élhető át ez
ne is mondd....mocc-nál nincs is jobb számomra
huhh az jó... de azért moccon jobb a sebesség,amikor be vagy hajolva teljesen és felemeled a fejed és a menetszél csak úgy süvít.. hmm az zsír
szoktam hasítani a crx-el is...muszály....mert a sebesség iránti vágyam ki kell élni...ugyebár a mocc csak 125ccm...ezzel meg lehet 200al is menni
uhhh mintha be lennék rúgva ma... akarom mondani 2 KERÉKEN
ahamm... én még csak keréken "nyomulok" :) Kocsikázol is?
én is most értem amugy haza, csak én a crx-el ...
hát jah....de van mikor beindul az éjszakaiélet is
amúgy tök véletlen elissa... most értem haza,löktünk egy karikát haverral elszívtunk egy cigarettát és pont őár percre rá sikerült reagálnom,ahogy írtál ...amúgy elég halott it az este.,,,
hát elhiszem...
ja,ha megtalálnám az ilyet,letépném a száját:S!
hát hogy mien k*csög emberek vannak....bántotta a szemét vagy mi....komolyan nem értem mért kell mások tulajdonát rongálni...
az asszem ugyanaz,ccsak az es az tűelektródás asszem...
nemnagyon