Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahmmm...szoval a hugival joba vagy
Jó kérdés, nekem most nem kell csak az ára érdekelt volna pont... Bár később majd akarok egy nagyobb karbit.
haverom is volt,most monta.. a rohatt
nemtom,,menyit ér kb egy ien?
ismerem a szervező hugát,kisujjon spanoltunk le vele, juditnak hivják,a száma is megvban ha kell vkinek,aranyos csaj
hát épp ezaz h én se azé néztem mnagyot.. és még mondom igy be is irja ide nekünk,h full részeg volt.. de ak nem
Itt a Brno MotoGP 2007 képek akit érdekel: http://kep.tar.hu/pepyke24/505...
Van vagy 1000db Jól sikerültek non...
jaaaaaaaaaaaaaaaaa én aszittem te voltál ful részeg mondom mivan?
Af-1 fórumba keresett egy gyerek egyet... Amúgy mennyiért adod?
az szép... Kemény akko Miklós
Nya Srácok akkor 7végén jön vki gurulni? ...yah Bélapátfalván is lex moccos tali
Mijazára?
Ez nagyon nagy volt fire!
Mondjuk azért elissáról nem tudnám elképzelni, hogy full részeg legyen
Ezek a fighterek... ejj... ejj...
nem én voltam részeg teeee...olvasd már el mégegyszer... ....Hidi volt full...nyem ÉN
hoppá iet nem vártam tőled elissa,h iet irsz,h full részegen láttad
jó képek ...én Hidi Mikit utoljára full részegen láttam Sirokban ...de akkor is trükközött a moccal...
héjj nem kell vkinek 1 34es dell orto karbi,van hozzá 1 csomo fuvoka is!
Jaja, én is így csináltam meg, vettem bowden javító szettet, és kész. Így megúsztam 1500 Ft-ból, a gyári bowden meg 8000 Ft...
Jóestét segitsetek már létszi,h a Windre hol lehetne kapni blokk védőt?Ma voltam Hidi Mikin...elég nagyot ment
ajajj,baj van.. behalt a gyújtásom,remélem csaka lendkerék a kaka,me azt tudok ingyen,de ha az alaplap is behalt ak rosszul leszek,me az kurvadrága
én nem én ithon vok..mit ünnepeljek rajta? most jöttem haza a tősfeszt ről, elég hulla vok