Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuareg 125! Szoktál lennni MSN-en esetleg dumálhatnánk ott pár dologról,ha nem tartlak fel ?
Na szerváltam könyvet! este 7-8 körül megyek érte aztán tanulés, meg holnap GO miskolc csak előtte megrendelem a cuccokat aztán ott is tanulás (vagy sörözés , amit dob a gép) Domi te kolis vagy? Vagy albi? én most fogok majd beköltözni albiba... aztán majd jó lenne összefutni... nah de ez még odébb van
hát ööö nem tom..gyárilag lehuzhato? hmmm
levágni? hát hogy van az? az szétszedhető elvileg,szé lehet húzn a dob meg a végdob gyárilag nincs egybe,ak ott vmi árulás van már,hogy öszehegesztették..de ak ha levágod és felhegeszted a másikat ak nem lesz semmivel se roszabb,me ugyanugy hegesztve lesz nem?
hát ami most van rajta kipuff le kéne vágni...és a carbont ráheggeszteni...de nem akarom ugy
mer mit kell szétvágni?
nem akarom széjjel vágni
mit kéne szerezned? rezot hozzá? há tedd rá a gyári dobra a karbon véget
aham... oksa,csak félig viccesen megemlítettem,amúgy ja akra kicsit túlzás lenne az ilyen kávédarálókra
Jó az az egyetem csak vannak akkora szopos geci tanárok hogy az már hihetetlen.Már bocsánat
azt tudtam h Tuareg125....ott tanul...meg most már azt is h te is fire- igaz
nekem meg már régota van egy...csak cső-t kellene szereznem...
arrow ,nem akra..
Mind a ketten a Miskolci Egyetem gépészmérnöki Karának Gépészmérnöki szakán tanulunk, csak én már 3ad éves leszek tuareg meg 2od.
elissa eladó a carbonosom:D
hihi... ti akkor most mind2en egy egyetem,egy szak-ra jártok...vagy mi?
Hallod már odaadtam valakinek. Amúgy az a lényeg hogy tudd a taumanokat a vas-szén állapotábrát, meg a C görbéket. Meg az hogy ne Székely Ferihez kerüljél szóbelin
mindenkinenk most kezd el cseszekedni a gép...mikor mehetnénk turázni
de msot nem tört szét a lendkerék,hanem má alapból szar volt...most nem tört ki semmi a léendkerékből..
az enyimének olyan tipikus 125szunyog hangja van...sztem...de nem tul hangos...inkább olyan jellegzetes...bár sztem a carbonnal ütősebb lenne...
Domi neked van Tisza Miklós féle anyagtudomány könyved? kedden vizsgázok aztán kéne szerezni valahonnan
a hangjáról nemsokat tudok mondani mert rajtam kívül nagyon kevesen mentek a motorommal (3), így annyira nemtom kívülről milyen a hangja... de sztem nem valami hangos