Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajj, véletlenül NGK B10ES-t rendeltem a mocihoz, nem B10EG-t... Mennyiben különbözik a két gyertya? Jó az amit rendeltem a másik helyett? Eddig B9ES volt benne.
Hali!Na elszakadt a gázbóvdenem+ még mindig kell egy lendkerék szóval nem állok valami jól!
Nem ott van egy autós tuning bolt? csak me akkor tom melyik út az...
okke és csapszeg ügyben nem tudsz valakit?
a soltész nagy kálmán úton van egy nagyon jó csapágybolt, ott szinte mindig van minden....a snell szervízzel majnem szemben....
Na emberek most kellene segítség... Miskolc környékiek előnyben. Kellene nekem csapszeg és tűgörgő
a csapszeg átm.15 X 45 ös , a tűgörgő pedig csap15 X furat 19 X 20 as ...
Kérdeztem a helyi SKF boltban aszongya ilyen méretből csak 13as létezik... csapszeget meg nem tudnak szerezni a helyi autós boltban, motorosbolt meg nincs Szal Miskolcon hol van olyan bolt ahová érdemes benéznem ? mármint ahol nem egy bambaképű idióta fog bambán nézni rám mikor azt mondom neki hogy tűgörgő hanem valami olyan helyet ahol van valamennyi raktárkészlet meg ellátmány. Szal valami normális boltot...
előre is kösz
Szar is az! Nekem is volt 3x!
jajaja,ha megtalálom én is....fiRe neked az az ismerősöd nem tud...? vagy valaki.. nagyon kéne,mert így elég csúnya a kiscike:S
a motorosokat ált nem szeretik.. ez nálubnk sincs másképp,de aki a motoromhoz nyul annak en eltöröm a kezét
ziasztok! Annyira szerethetnek engem itt a környéken:...!
Valami degenerált letörte a hátsó lámpabúrámat:S! SOS-be szükségem lenne egy ilynere! Segítsetek légyszíves! Akinek van ilyen azonnal lefoglalozóm! Köszi srácok széles utat és normálisabb embereket,akik nem törögetik a lámpabúrákat
Sziasztok! Annyira szerethetnek engem itt a környéken:... !
Valami degenerált letörte a hátsó lámpabúrámat:S! SOS-be szükségem lenne egy ilynere! Segítsetek légyszíves! Akinek van ilyen azonnal lefoglalozóm! Köszi srácok széles utat és normálisabb embereket,akik nem törögetik a lámpabúrákat
ngk b 10eg
Egerben
Tuareg Rally (rotax 123) - ba milyen gyertya való mert most CHAMPION L82YC 3a 846 és tökéletes vele csak mi a gyári gyertya bele.
hali.
merre jártál?
szasztok.....hazaértem a kis drágámnak non melege volt/80 Grad/.....de jöttünk szépen.... szedte a talpát....azért az R1-es srác pöppet gyorsabb volt mint én pedig huztam én neki.....csak nya....
az a gyertya elvielg jó bele,monyuk gyárilag ngk b 10eg van előirva. a gumi a hengernél elég kakk álapotban van,arra figyelni kell ,hogy ne legyen szétrepedve mer ott fars levegőt tud szivni. a kipuffnak nemnagyon tucc micsinálni,nekem is ugy kifuj ott... esetleg vmi hőálló tömitőanyaggal,ragasztóval bekenni,hátha sikerül elérni vmi eredményt...
NGK B9ES gyertya van a mociban, de elég csehül néz ki, alig egy év, s kb 1500-2000km után. Jó ez a típus bele /kép 1./, vagy másfajtát vegyek inkább? A képen látható gyertya milyen problémákat, menetteljesítmény romlást okozhat üzem közben?

Más: Van valakinek ilyen, a 2. képen látható gumiösszekötő? Vagy hol tudnék beszerezni ilyesmit?

Lekaptuk a kipufogót, elméletileg megy ma a lakatoshoz, ahol kiégetik belőle az olajat, és talán kicsit jobban fog húzni. Hogy a 3. képen látható olajszivárgás megszűnjön, mit kellene tennem?

Köszönöm a sok segítséget! Ha esetleg tudnátok ajánlani egy jó szerelőt Érd, vagy Budapest környékén, ne kíméljetek!
Lehet, hogy hülyének néztek, de nincs valakinek véletlenül képe egy szeétszedett Rotax blokkról, hogy hogyan is néz ki? Nagyon érdekelne.
Apriliáéktól még kuplungbowdent sem tudtam szerezni, már telefonban elhajtottak, hogy 10 évnél régebbi motorokhoz nem tudnak semmilyen alkatrészt szerezni.
na ak kb ott is van, perselyezés 20körül, vertex oan 25, meg gyürü csapszeg tőgörgőp hozzá és ott az 50ezer...
nekem 50 volt a legjobb vertex dugattyú,hozzá a hüvely meg hozzáfúrva a hüvelyhez
20 a perselyezés
nem kell hengert venni,csak ami van vagy megfuratni vagy meghónoltatni,attól függ mien a hengered, ez pár ezer ft... itt álnunk 3ezer... a dugó mindennel 1ütt ,az olyan 20körül van,márkától függően persze drágább olcsobb is akad....
ja aha,,,, téllelg ennyire nem voltam figyelmes:)! akkor nem nagy stressz én szívtam azért a nikasillal...:S mindyíg nyaralt aki hüvelyezte volna:P