Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt ünnepelné jah ha nem maradt volna el a vihar miatt... igy személyszerint itthon ülök Nekem is elszakadt a kuplung bowden igaz sport pro a gépes de vettem bowdent behuztam a régi helyére tettem rái ilyen cuccot nemtudom most mi a neve és azóta is jó
hali már vagy 4x szakadt el a kuplung bowdenem nem tud vki 1et használt is jó mert a haverom tud bowdent készíteni , csak az enyim már nem jó mintának se .Aki tud segiteni irjon emailt. bogancs_@freemail.hu elöre is köszi .
nagyon halott a topic...mindenki 20-át ünnepli
125 aprilia tuareg windre való idom szett! jó állapotú,gyári festésű ár:megegyezés szerint
ja én is azt néztem utána,h alig irtatok na nembaj
Biztos hogy nagyon jó volt jók a képek is nagy buli lehet!Én sem unatkoztam ma:kimentem eső utánj erdőbe csúszkálni...
Nya egy-két hangulatkép trakee-hihi hát igen élőben teljesen más...mint tvn...és azért elég erőteljesen sasoltam hogy teszik ívre...mikor kezd fékezni...dönteni stb....ugyh fiuk... ...halljátok a Ducati kegyetlen brutális....hogy mit megy az a gép...egyszerűen lenyűgöző...bikamocc és annyi magyart ...sétáltunka pálya mellett és mindenhol magyar szavakat hallottunk Rossi meg lenyűgöző...csak a gépe nem oké...TALMA meg non ott volt
Huhh ElissaBaba olyat tanult Brno-ba, külső belső íven egyszerre fog előzni titeket :D Szóval srácok, én sűrgősen gondolkodnék valami olyanon, hogy "nem ment rendesen a motor, azért tudtál úgy beszűrni", nehogy szégyenbe maradjatok! :D
Az elmúlt 3 nap alatt kb 2 oldal született...
mizu brnoba?
jaja Tuareg125- simán közös gurulás lex...ugyh kapjátok össze magatok srácok vasárnap sztem nekem is oksa lex...
mi a helyzet am itt? nem fogok viszaolvasni 3napot... vmi éremleges történt?
nekem van, kiépitem ma vagy hnap.. maj msn en megdumáljuk
jah bocs,asztem nekem irtad...
oksa,megvolt
vegyél fel msnre megbeszéljük adatlapomon megtalálod
Halle mkinek:).segitséget szeretnék kérni,h Tuareg Windre lehet e kapni blokkvédőt,tehát ami ugy védi az alját,mert inditómoci elég rossz helyen van,félek h vmibe beleakad ,köszi aki segit!
Sziasztok moccost társak ...ujra itthon hát iszonyat király volt Brno...egyszer mindenkinek el kell menni élőbe látni a motogp-t ...nagyon fasza...felejthetetlen...über-über-über... mikor az orrod előtt csusznak ki...meg hallani-érezni...áhhh...és ott szurkolni Talmáért & Rossi ....fantasztikus az egész olyan fílingje van
Egyenlőre csak ízelítő képek: 1. én és a bejárat; 2.TALMA itt épp első ; 3.Rossi a király....többit később.Széles utat mindenkinek...és ilyen élményeket
hát az a kérdés, hogy te mennyibe árulod még iceice-tól vettemvolna meg, 2000ft-ért de mondj te árat mert amit én mondok, az lehet hogy kevés
mennyit adsz érte?
mennyi a lábtartó? engem érdekelne
Bocs Lax?
Az az igazság hogy az enyém sose volt szerelőnél, utálom őket, így mindent magamnak csináltam. Én meg azt akarom kérdezni hogy te merre lex miskolcon?
valakit nem érdekekel hátsó lábtartó? van windre valóm+rallyra is! ára:olcsón
azt nem mondtam hogy viszem a motort is Nem tudnám hova tenni de így sztem többet fogok vele arrajárni na jo8