Azt ünnepelné jah ha nem maradt volna el a vihar miatt... igy személyszerint itthon ülök Nekem is elszakadt a kuplung bowden igaz sport pro a gépes de vettem bowdent behuztam a régi helyére tettem rái ilyen cuccot nemtudom most mi a neve és azóta is jó
hali már vagy 4x szakadt el a kuplung bowdenem nem tud vki 1et használt is jó mert a haverom tud bowdent készíteni , csak az enyim már nem jó mintának se .Aki tud segiteni irjon emailt. bogancs_@freemail.hu elöre is köszi .
Nya egy-két hangulatkép trakee-hihi hát igen élőben teljesen más...mint tvn...és azért elég erőteljesen sasoltam hogy teszik ívre...mikor kezd fékezni...dönteni stb....ugyh fiuk... ...halljátok a Ducati kegyetlen brutális....hogy mit megy az a gép...egyszerűen lenyűgöző...bikamocc és annyi magyart ...sétáltunka pálya mellett és mindenhol magyar szavakat hallottunk Rossi meg lenyűgöző...csak a gépe nem oké...TALMA meg non ott volt
Huhh ElissaBaba olyat tanult Brno-ba, külső belső íven egyszerre fog előzni titeket :D Szóval srácok, én sűrgősen gondolkodnék valami olyanon, hogy "nem ment rendesen a motor, azért tudtál úgy beszűrni", nehogy szégyenbe maradjatok! :D
Halle mkinek:).segitséget szeretnék kérni,h Tuareg Windre lehet e kapni blokkvédőt,tehát ami ugy védi az alját,mert inditómoci elég rossz helyen van,félek h vmibe beleakad ,köszi aki segit!
Sziasztok moccost társak ...ujra itthon hát iszonyat király volt Brno...egyszer mindenkinek el kell menni élőbe látni a motogp-t ...nagyon fasza...felejthetetlen...über-über-über... mikor az orrod előtt csusznak ki...meg hallani-érezni...áhhh...és ott szurkolni Talmáért & Rossi ....fantasztikus az egész olyan fílingje van
Egyenlőre csak ízelítő képek: 1. én és a bejárat; 2.TALMA itt épp első ; 3.Rossi a király....többit később.Széles utat mindenkinek...és ilyen élményeket
Egyenlőre csak ízelítő képek: 1. én és a bejárat; 2.TALMA itt épp első ; 3.Rossi a király....többit később.Széles utat mindenkinek...és ilyen élményeket