Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jáááá, beköltözöl miskolcra? akkor sokat megyünk majd remélem
Na én is elpályázom,holnap meló

Még olcsobb benzint :)
aha és kicsit el is irtam :)
ezt elhamarkodtad
hátőő... még nem tom hogy mikor érek rá mert ugye a motorom még nincs itthon, de ha kész akkor szólok amúgy nekem épp jó lenne a vasárnap is ha nem vagyok épp másnapos utána kedden vizsgázok elvileg (feljelentkezni még nem tudtam) szerdán háziibuli (csüt. másnap), pénteken ismét házibuli csak akkor nyéken
Jah amúgy úgy néz ki hogy megyek Miskolcra albérletbe most meg aludni
Nah széles utat! jo8
Akármikor jövök sosincs seni :(
üdw nektek!
nem mégse a tiéd asszem mert van itt egy ismerős szerelőnél egy 125ös Pegaso, amiben szétment a dugó....de akk összekevertem
Tuareg125 - én benne vagyok, de nekem max a vasárnap lenne jó így a közeljövőben....amúgy Domi - nem a te motorod van itt egy szerelőnél?
és az index elmaradt..

ez a legszebb az egészben most,a legjobb az hogy a hátsók gyári helyre kerülnek,az elsökön még agyalni kell ,hogy hogyan lenne a legjobb,hogy roncsolás nélkül legyen felrakva..
és zárásképpen a hütö kör sem maradt ki a festegetésböl tisztítás es look vizsgálat után ,más tipusú fékpofák kerültek be hátra,kicsit átdolgoztam a nyerget,hogy beleférjen, feladta a leckét,de kiagyaltam,mert hogy én ilyen agyalós vagyok

Meg van kép az új motorvezérlö elektronikámróll is..
és az örökké kírály összeállítás,aki vághja tudja miért.. illetve mit miért..
És ime az új képek hozzáértöknek,akik tudják értékelni a munkát kitartást..
Most jelenleg megy a vegetálás,és a matekozás,de végre beborította a tankot a szép fösték..
A sárvédő elöl sajnos igy járt..
Ultramega császárkirály a hátsó lábtartó kengyel..
minek az neked? hosszú azzal már... ha nincs toppon a blokkod akkor már nem fogja magát kipörögni...
GO Talma! Tud vki Tuareg rallyra 16-os lánckereket?!
Elissa meg biztos ott pörgött meg ordítozott a lelátón vagyis még mindíg
Ja, nagyon durva volt, nagyot ment Talma.
Aztakurva.... Remélem néztétek Talmáékat... Nem semmi verseny volt igaz csak 4. lett de semmi sincs veszve . GOOO TALMA!
Talma 4.
Lenne egy kérdésem, meteor dugó szettet raktatok már be a gépbe, halottatok felőle ?
hello!
Nem msn- ezek. kalmikov@freemail.hu-ra irj.
Jah amúgy Maxi , Domi meg a többi környékembeli, lesz még idén valami közös karcolás valamerre? Csak mert Elissa mondott ilyesmit...
Nah reggel elvittem szerelőhöz a vasat átnézetni meg beállítgatni stb. aztán jövő 7en valamikor már kész is lesz ha minden jól megy...
Széles utat!
sztem elég sokat
hali tud vki kuplungbowdent