hátőő... még nem tom hogy mikor érek rá mert ugye a motorom még nincs itthon, de ha kész akkor szólok amúgy nekem épp jó lenne a vasárnap is ha nem vagyok épp másnapos utána kedden vizsgázok elvileg (feljelentkezni még nem tudtam) szerdán háziibuli (csüt. másnap), pénteken ismét házibuli csak akkor nyéken
Jah amúgy úgy néz ki hogy megyek Miskolcra albérletbe most meg aludni
Nah széles utat! jo8
ez a legszebb az egészben most,a legjobb az hogy a hátsók gyári helyre kerülnek,az elsökön még agyalni kell ,hogy hogyan lenne a legjobb,hogy roncsolás nélkül legyen felrakva..
és zárásképpen a hütö kör sem maradt ki a festegetésböl tisztítás es look vizsgálat után ,más tipusú fékpofák kerültek be hátra,kicsit átdolgoztam a nyerget,hogy beleférjen, feladta a leckét,de kiagyaltam,mert hogy én ilyen agyalós vagyok
Meg van kép az új motorvezérlö elektronikámróll is..
És ime az új képek hozzáértöknek,akik tudják értékelni a munkát kitartást..
Most jelenleg megy a vegetálás,és a matekozás,de végre beborította a tankot a szép fösték..
A sárvédő elöl sajnos igy járt..
Ultramega császárkirály a hátsó lábtartó kengyel..
Még olcsobb benzint :)
Jah amúgy úgy néz ki hogy megyek Miskolcra albérletbe most meg aludni
Nah széles utat! jo8
ez a legszebb az egészben most,a legjobb az hogy a hátsók gyári helyre kerülnek,az elsökön még agyalni kell ,hogy hogyan lenne a legjobb,hogy roncsolás nélkül legyen felrakva..
Meg van kép az új motorvezérlö elektronikámróll is..
Most jelenleg megy a vegetálás,és a matekozás,de végre beborította a tankot a szép fösték..
A sárvédő elöl sajnos igy járt..
Ultramega császárkirály a hátsó lábtartó kengyel..
Nem msn- ezek. kalmikov@freemail.hu-ra irj.
Széles utat!