nállam van garázs hozd el nyugottan csak a kulcsot is hagyd itt,megismertetem vele a szarvas környéki sarakat am meg enduro nem arra van h külgyed neki sárba is? én ott is durtam télen
Az persze... Nem azért költöttem milliókat a motorra és nem azért dolgoztam vele kemény heteket, hogy utána meg a sárban, hóban, dzsuvában tönkre tegyem egy hónap alatt... Azt meg nincs szívem nézni, hogy télen kint rohadjon egyedül a -10-ben... Mert ugye nekünk sajnos nincs garázsunk, kint tartom letakarva a motort.
szarni rá,de most jot motoroztál am meg nem turázi kell elmenni,hanem kimenni a gátra bohockodni fél órát a hóba,vagy a jégen... attól semi bajod nem lesz mivel nem is mész gyorsan,csak szarozol a hoba..én nagyon eltok lenni a hóba,kaparok driftelek minden
Hát ha még addig meglesz, mert pénzem az nem mostanában lesz. Meg amúgy is, azon gondolkozom elég erőteljesen, hogy lehet el kéne adnom a Tuareget, télen ne álljon itt, jövőre meg nagyobb Apriliát akarok úgyis
Nem mondtam, hogy megveszem, főleg, hogy te nekem 26-os karbit akartál eladni, a Tuaregen meg alapból az van De, ha 34-es, akkor már érdekelne, de még mindig nincs rá pénzem...
köszi.. huh lezsibbatt a kezem,voltunk motorozni haverral 650es dominatorral rohattul megy az a gép,kerekeztünk 2személlyel am citrom vitt, sztem tudjátok kiaz