Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhhh,nem lesz bajod
nállam van garázs hozd el nyugottan csak a kulcsot is hagyd itt,megismertetem vele a szarvas környéki sarakat am meg enduro nem arra van h külgyed neki sárba is? én ott is durtam télen
sxv ok
Na ez meg a másik...
Az persze... Nem azért költöttem milliókat a motorra és nem azért dolgoztam vele kemény heteket, hogy utána meg a sárban, hóban, dzsuvában tönkre tegyem egy hónap alatt... Azt meg nincs szívem nézni, hogy télen kint rohadjon egyedül a -10-ben... Mert ugye nekünk sajnos nincs garázsunk, kint tartom letakarva a motort.
SXV 550, még mindig
mér a tuareggel szted nem lehet menni a hoba? lehet azzal is
hát h lezs ho megnézhecc
sx550 et akar.. vagy mi az 550 v2 sm
szarni rá,de most jot motoroztál am meg nem turázi kell elmenni,hanem kimenni a gátra bohockodni fél órát a hóba,vagy a jégen... attól semi bajod nem lesz mivel nem is mész gyorsan,csak szarozol a hoba..én nagyon eltok lenni a hóba,kaparok driftelek minden
tod mien királyul megy? maj leszakatt a fejem kerekeztünk meg minden,nagyon szedi a lábát
tudom, te tudod miért mondtam!
hihi ...
Azért én megnéznélek télen egy tuareggel!
phisoo-és milyen nagyobb apriliát akarsz?
bakker lex vagy -15 kikészülnek majd az izületeid...öregségedre meg majd menni sem tudsz...majd talicskával kell tologatni
hihi a kis huncutok...elkötni a vater verdáját...ejnye bejnye rosszfiuk ...
há me mikor lesz pénzed? am meg télen mér állna 1 enduro? téln vannak jo sarak,netán hó,jég.. abba kell motorozni
Hát ha még addig meglesz, mert pénzem az nem mostanában lesz. Meg amúgy is, azon gondolkozom elég erőteljesen, hogy lehet el kéne adnom a Tuareget, télen ne álljon itt, jövőre meg nagyobb Apriliát akarok úgyis
ja,az lehet,de van 34es eladó azóta 15pénz,van hozzá pár fuvoka pluszba, h belehssen hangolni fainul maj szolj ha érdekel
Nem mondtam, hogy megveszem, főleg, hogy te nekem 26-os karbit akartál eladni, a Tuaregen meg alapból az van De, ha 34-es, akkor már érdekelne, de még mindig nincs rá pénzem...
nincs neki,apjáé,csak elkötöttük pár körre
wow citromnak 650es dominatorja van bazze....
rezo vagy végdob? tegyél föl képet róla ide
köszi.. huh lezsibbatt a kezem,voltunk motorozni haverral 650es dominatorral rohattul megy az a gép,kerekeztünk 2személlyel am citrom vitt, sztem tudjátok kiaz