Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

14-49es áttételem van,az kurva rövid neem?Igy 130 a vége,de brutálisan gyorsul!Egy 16-os lánckerék mennyit dobna?!
Hali,azt szeretném kérdezni hogy Tuareg rallyhoz power(elektronikus),meg első lánckerék 16-os van-e?! Ja meg kapaszkodók hátra,köszi
14132 számú irományom.
ja
kkovács vagy akinek van eladó sebeségmérő akármie.
steco ki vegyen fel msn-re?
Nem lehet, hogy beázott, és a vizes olaj párolog belőle(vagy dolgozza ki), mikor meleg? Csak egy tipp.
halihó
vegyél fel msn re és megdeszélnénk a részleteket.
Pont a szint jelzőig van
nincs benne sok olaj
Sok van benne szerintem ?!
mért nyomja ki a motorom nagyobb fordulatnál a olajat beöntő csavar levegőztetőnél. (rotax 123)
vevő vagyok rá.
hól lax?
kalmikov@freemail.hu ra küldj egy mailt, és küldök képeket.
Szia!
Van 3500ft.
Köszi, meglesem majd.
Kuplungbowden -esetleg kuplungkarral együtt- megvan még belőle? Meg szeretnék egy ülés alatti, kipufogótartó gumibakot.
A blokkból mennyi van meg? Van egy gumi összekötő a blokknál, ami nekem elég elhasznált.. talán arra is vevő lennék. próbálok betenni képet róla...
msn?
Igen ugy tudom
halihó
nekem egy ilyen kütyü kellene:
hy!
125ccm aprilia tuareg rally,wind,etx bontott alaktrészek.
pl.:féktárcsák 5eft/db,féknyergek(grimeca,brembo,első-hátsó) 7,5eft/db, fém fékcsövek, 26delorto karbi sportlégszűrővel 12eft, tuareg wind tökéletes műszerfal(minden izzóval) 8eft,kerék(felni,küllő,agy)(21"-17"):4-5eft/db, hátsó lengéscsilapitó:10eft/db, kormányok:2-2,5eft/db, idomzatok,váz elemek, tuareg windre láncszett(első-hátsó lánckerék+lánc):4eft rotax123-as blokk alkatrészek, jó minőségú olaj benzinhez 2E/L sok minden van érdeklődj emailon vagy msn-nen!
Magyarországon sehol, esetleg bontóban én is azért adom el, mert nem lehet hozzá venni alkatrészt.
http://www.centroricambi.de/in... Itt talán lehet kapni.
Igen csak ezt bontom, nem akartam az egész blokkot felújítani....
Hol lehetne venni Tuareg Rally 80cc-re hátsó lámpabúrát?
Apriliához egyáltalán alkatrészt?
Ha valaki tud üzletet írjon!
Köszi.
esetleg a közeljövőben lesz még powerszeleped? Vagy ez volt az egyetlen motor amit elbontottál?
Sziasztok!
Még vannak alkatrészek a Tuaregből.
pl:kerekek, idomok, lámpák
Ha kell valami írjatok...