Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125-ös motorhoz
Van eladó tuning karbim (Dellorto VHSB 34 LD) és alkatrésznek hozzá egy (Dellorto VHSB 37 DS) csak a ,,37" -nek nincs fedele és shuber ház (betét) és subert. Akit érdekel irjon rám és küldök képet
Gecc kinyirta a rally-m a gyári gyertyát (ngk b10 eg) 3-4 napot ment vele.
akkor kapd össze magad és szerezz egy lendkereket
Mi lenne? Há biztos jól van... Viccet félretéve, amúgy alakulgat, de majd meglátjuk
nincs az eltünve,csak alszik délelött meg most no aprilia megkéne csinálni,fel is hivom a csávót kérek 1 kurva lendkereket
rendszám rá oszt had szójjon,csak nem kapnak el vagy ienkor lekell adni a rendszámot? nembaj, ak 50esként lehet menni
és a csajszival mivan?
én is gokartoztam régen,szeretteem én is ,csak aztán abbahagytam ,mer kurvadrága volt pedisg szerettem nagyon,úgy száguldottam a pályán mint állat,moynuk még elég kicsi voltam
és VB 1. reméljük a legjobbakat és megtartja az előnyét
Nagyjából kezdem átérezni milyen lehet a szívinfarktus Talma 2. lett GO TALMA
eladó bontott alaktrészek 125cm aprilia tuareg rally,wind(régebbi,újabbak) sok minden egyforma az etx-el, af1 replika, minden alkatrész van! érdeklődj emailon vagy telefonon:06303207630
fire-val ugyan mizu... non el van tűnve
maxi- sok verda volt kinn? gyorsultál te is?
Reggelt srácok!phisoo- nekem most a szüret kimaradta...de örülök h jol telt neked Tuareg125-oksa ...várom h beszélhessünk...trakee-no igen...minek fizetnél kettő után...elég sztem a hyora csengetni a dolgokat..gondolom...mennyi a biztije egy évre amugy?
Lejárt a műszakija, és ki van vova a forgalomból! A műszaki amúgy azért nem lett meghosszabítva, mert betelt a forgalmi, és így 3 e a vizsgadíj, meg 12 e hogy kicsrélik a forgalmit. Ráadásul nem akarok kettő után fizetni, így kis susmussal a biztosítást is lemondom.
hátizééőőőőőőő Elissa megkaptam az smseket majd MSN en válaszolgatok addig is jóccakát, de mindjárt kelek úgyis a GP miatt.... jo8
ja akkor jóvan
én meg most értem haza.....kimentem gyorsulásra.....jó volt, van 1-2 új ismerősöm
Te gyagyás, én se a motor miatt ismerkedtem meg vele... Az már csak ráadás, hogy motorozik is
elissa: ez nem ma volt, de azért jó napom volt, szüret volt nagyfateréknál
Egy kis ízelítő a mai napomból...igaz off...de nya
megmozgatná a fantazyd igaz e
engem lehet, hogy a csaj jobban érdekelt volna mint a motor na jó, egy 600as megmozgatná a fantáziám
nya akkor neked is jó napod volt
Én meg összeismerkedtem egy motoros csajszival, aki egy 600-as CBR-el járkál... Hát én meg avval mentem, hú gecc... Mit megy az a motor, az Apriliához képest, uhh... Nagyon vad Most már biztos, hogy jövőree nagyobbra váltok SXV 550
trakee- az aprilia meg mégiscsak aprilia