Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a nyelv szélesebb? Mert azt simán kicserélném! Pláne, hogy a 123-ashoz ezek a cuccok hiánycikkek, és horribilis áron vannak!
Jó reggelt srácok ...nya széles utat mindenkinek...aztán vigyázzatok magatokra míg távol lexem... ....gooo gooo Talma &Rossi by by
Am. az a baj h. a hézagolásnál kimaradt 4 alátét és nem tudom melyik kell oda,mert külső-belső átmérő egyezik,csak széleggég nem...
esetleg ebben ha tudtok segíteni megköszönném...
hú baze 400? az én etx em supermoto szettel,160as hengerrel,arrow dobal,ezek amiket vettem rá pluszba ,meg pár apróság ,igy van oan max 200ba
no igen
ien ez ...nekem is kéne rá még 1-2extra...de mivel eladom már nem verem magam +költségbe
280 az árával együtt? mert nekem úgy 400 körül mozog vagy több
Sőt, ha jobban átszámolom, már a 280 ezret is elhagytam, mert ugye most vettem egy hengert meg dugót fire papától
Na látod az enyém is hasonló állapotban volt, mikor megvettem. Annyi a különbség, hogy én már lassan 250 ezernél járok... Nagyon szerethetem ezt a motor, hogy ennyit megért nekem... Ja, és még mindig nincs megcsinálva minden rajta, még egy csomó dolog van vele (igaz, a legtöbbje már csak apróság), bár haladok, csak lassan...
én voltam a 14ezres hozzászóló lol
AK LESZ KÉP
nemn jó bele a 127es power az a baj
nemtom oat még nem láttam
én meg megsugom neked,hogy nem egyforma a 127es és 123as block powere a 123ansál laposabb és szélesebb a nyelv néztük má mi is
oks,ak hnap ha elhoztam a mocit a szerelőtől maj kiépitem maj beszélünk msn en
hát simán 2 gépet is viszünk+ a telok
Fire. Ha tudnál eggyet akkor egy képet nem tudnál dobni róla? Meg a lyuktávolságról, megy a nyel szélességéről vastagságáról. Ha nem gond? Meg mennyiért? Jó tudom sokat kérek...
jaja, 70esem van, fekete minarelli blokkos
Ha sikerült, küld el nekem is! (szakacsmarcell@yahoo.de) De szerintem nem fog! Szervízkönyv van 123-as blokkhoz, slussz. Esetleg, ha megmondod, mihez kell, hátha tudok segíteni...
De Maxinak 50-ese, vagy 80-asa van, nem? Abba meg van réz tömítés emlékeim szerint... Legalábbis a fekete blokkosba tuti!
Szerintem ugyan olyan a 123-asé, és a 127-esé.. De ezt csak neked súgom meg, psszt! Szóval egy szemrevételezéssel szeritnem vágj bele! Annál kevesebb a meghiobásodás lehetősége!
Csak nem 123as hoz kellene az a baj
fire
kivettem a mérő valamit és nem hiányzik onnan.ugyan úgy áll a kerék mint előtte.