Am. az a baj h. a hézagolásnál kimaradt 4 alátét és nem tudom melyik kell oda,mert külső-belső átmérő egyezik,csak széleggég nem...
esetleg ebben ha tudtok segíteni megköszönném...
Na látod az enyém is hasonló állapotban volt, mikor megvettem. Annyi a különbség, hogy én már lassan 250 ezernél járok... Nagyon szerethetem ezt a motor, hogy ennyit megért nekem... Ja, és még mindig nincs megcsinálva minden rajta, még egy csomó dolog van vele (igaz, a legtöbbje már csak apróság), bár haladok, csak lassan...
Fire. Ha tudnál eggyet akkor egy képet nem tudnál dobni róla? Meg a lyuktávolságról, megy a nyel szélességéről vastagságáról. Ha nem gond? Meg mennyiért? Jó tudom sokat kérek...
Ha sikerült, küld el nekem is! (szakacsmarcell@yahoo.de) De szerintem nem fog! Szervízkönyv van 123-as blokkhoz, slussz. Esetleg, ha megmondod, mihez kell, hátha tudok segíteni...
Szerintem ugyan olyan a 123-asé, és a 127-esé.. De ezt csak neked súgom meg, psszt! Szóval egy szemrevételezéssel szeritnem vágj bele! Annál kevesebb a meghiobásodás lehetősége!
esetleg ebben ha tudtok segíteni megköszönném...
kivettem a mérő valamit és nem hiányzik onnan.ugyan úgy áll a kerék mint előtte.