Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok srácok! Baaasszus de jó napom volt...reggel hazafelé a MÁtrábol...összefutottam egy motoros bandával...csak 1hapsi volt a többi csaj ...karaj...de mivel turatempoban mentek én meg siettem....így elhuztam...jött értem haver a 600gixerrel hogy visz egy karikát...megyünk gockartozni ....tyűűűű king a gixer...non jo volt...ki is probáltam...hozzá tudnék szokni...röpülő rakéta ....nagy vad...uhhh....teccett....iszonyat happy vok....nekem nem is a gockartozás adta a legnagyobb élméény...hanem a motor...persze gockarttal sem volt semmi a pályá száguldani ...jo kanyargós és nagy pálya Visontánál ha vkit érdekel...ütős
ien nagy becsben tartod az apriliád? ménem motorozol azzal,még nincs fékbetét?
Akkor jól gondoltam mert láttam hogy 50es volt! Épp akkor jöttem vizsgáról..
Vááá srácok, ez a motor! Imádom Mármint az apriliat
Gondoltam, el kéne indítani, elvégre vagy 3 hónapja nem nyúltam hozzá... Betettem az akkut, megnyitottam a benzincsapot (ki volt pucolva a karbi, és olaj öntve a hengerbe) kitoltam, gondolva, úgysem indul, max tolásra... Az akku lemerülve, pláne, hogy haver nyektette utoljára egy 400-as hondába, szóval kitoltam, szivató, nyomom a gombot, béár nem bíztam benn, hogy megforgatja... Erre pam-pam-pam jár a motor göndör kétütemű hanggal Tiszta öröm volt Jó persze le is állt, mikor sebességbe tettem, és utána éppencsak átforgatta az önindító, de ment! A váltó vajpuha, és vidáman lendített előre a motor :) Mentem vele egy kört itt (persze sisak nélkül úgyis ki van vonva a forgalomból) aztán szépen levittem, karbipucolás, gyertyapucolás, olaj a hengerbe, és visszatoltam a sarokba, újra felbakoltam, letakargattam És virula fejem Hát hogy nem adom el, az hótsiher Hja, természetesen minden világítócucc mükszik rajta, nem oxidálódott el, semi baj nincs sehol...
Domi - az az enyém volt ott dolgoztam
hááát motorfék az van! Havert mikor vittem, azthitte, hogy fékezem, pedig csak a gázt engedtem el :D Csak tudod, én azért bele szoktam markolni. Meg azt mondják, agyári betét elég rövid életű ebbe... Most morfondírozom, hogy gyárit vegyek, vagy Ferodot... A gyári nem eszi a tárcsát, és 4200 Ft, a Ferodo állítólag nem eszi, és 5200 Ft... Persze *2 mivel kettő megy bele...
Amúgy az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a betétek féloldalasra koptak, a külsők olyan 40% -osak, a belsők meg m ajdnem a vason... Ugye hülye úszónyereg... Bár az aprilia is cserélgettem őket néha, hogy egyenletesen kopjanak... Itt megpróbáltam, és nem fekszik fel ugyan úgy, szinte nem is volt fék, gondolom ha így is összekopna, de addig télleg 0 lenne a fékem.. Pedig az nem játék...
Pedig a V2 nek elég emberes a motorféke nem? Vagy még nem szoktad meg annyira? Vagy csak titokban kimentél egy kicsit pályázni mi?
Nya most indulok...mindenkinek széles utat! Aztan jok legyetek míg távol lexem by by
Hihi nekem is ez volt a tegnapi program... Így holnap egy óvatos körre el is mehetk vele, ha jó idő lesz...Sajnos csak óvatosan, mert az első fékbetétek enyhán szóléva 1% osak lehet nagyokat fékeztem? ok, az arilian is olyan 9-10 e -et élt meg az első fékbetét... De hogy ezen 7100 -at
nya utra kész a mocc, telitank....csilii-villi.....mindent átnéztem, klappol ...bepakolás,pancsi, és gooo....
Tudna valaki szervizkönyvet küldeni mail-ben... lehetőleg angol nyelvűt, nem olaszt.
Előre is köszönöm!

vattahangya kukac vipmail pont hu
ráadásul parkolással senki életét nem veszélyeztettük...no mind1...sajna ez van de akkor sem reális az összeg...pfff
amugy évek ota ott szoktunk parkolni...nya faja...
oh ogy kapná be a rendőrség...22e ret ki kell csengetni parkolásért ...ááá...a gyorshajtásért nem huznak le így...még hogy buszöböl...mikor a bár előtti terület...ahol megálltunk 5percre a crxel...2*...hogy beszaladjunk a tuningboltba...tényleg csak 5perc...erre bekamerázták és büntetnek mint az atom...nya vitatkozzál már a joggal
Gyönyörü!
A héten kinek a rallyját láttam az egytemen a bölcsészépületnél?
Hát nem gyönyörű ahogy a fény megcsillan rajta? ...
Szép napsütéses nap van srácok ...jupyyeee....megyek is ki a gargeba...lemosom a gépsárkányt sztem...legyen csilli-villi....elvégre szülinapi tábor partyba megyek ragyognia kell a drágaságomnak...aztán tanking tisztára fel vok spanolódva...adrenalin tultengés asszem
hát akk?
Maradjunk annyiban, hogy egyik sem...
na cső
sztem vagy 2ezer pénz
kiiiii? én? ugyan má sértő a feltételezés is