hmm,mert azon a képen,amin az erdő a háttér annyira bejössz ! Amúgy nem! Csak pár szakmabeli kérdész szerettem(nék) feltenni... Csak a számodat egyszerűbb lett volna elkérni vkitől mint msn-t,de akkor MSN-ed van esetleg?
ÁÁÁ bakker már mennék gurulni... shit... majd tesót beizzítom hogy adja már ide a yamahát egy csöppet
Jah amúgy miért kell a számom? (ha megkérdezhetem)
Estét...
Nah visszaírtak a boltból , tűgörgő van , csapszeg csak szept közepén de addig megpróbálok máshonnan szerezni me az rohadt messze van még... de ha nem akkor marad ez...
Ktm15 sztem nézz körül e-bay en ott régebben volt egy csomó ilyesmi.
evdem - nem te mentél tegnap mellettem az úton? olyan ismerős volt a motor, meg minden
am nekem éppenséggel gázkarom van.....az önindító gomb az nincs rajta, mert az fent van nekem..... am vki nem tudja, hogy honnét tudnék szerezni 6 cm hosszú rugót a kipufogóhoz? csak mer annyira rezeg, emg oylan hülye a hangja....és már nem bírom tovább
hi
az mit jelent hogy a a kipuff alatt ahol felvan fogatva a blokk a vázhoz asszem legelsö csavar
ott van egy lyuk a blokkon. Na ott nekem folyik a víz ! az mit jelet befolyt a víz a forgatyusházba?
Jah amúgy miért kell a számom? (ha megkérdezhetem)
Nah visszaírtak a boltból , tűgörgő van , csapszeg csak szept közepén de addig megpróbálok máshonnan szerezni me az rohadt messze van még... de ha nem akkor marad ez...
Ktm15 sztem nézz körül e-bay en ott régebben volt egy csomó ilyesmi.
am nekem éppenséggel gázkarom van.....az önindító gomb az nincs rajta, mert az fent van nekem..... am vki nem tudja, hogy honnét tudnék szerezni 6 cm hosszú rugót a kipufogóhoz? csak mer annyira rezeg, emg oylan hülye a hangja....és már nem bírom tovább
Mindenkinek széles utat mára...nálunk non be van borulva....ugyh ahogy elnézem ma nem lex gurulás
az mit jelent hogy a a kipuff alatt ahol felvan fogatva a blokk a vázhoz asszem legelsö csavar
ott van egy lyuk a blokkon. Na ott nekem folyik a víz ! az mit jelet befolyt a víz a forgatyusházba?
(de most már kikapcs, mert az ágyból másztam ki)