Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csa mennyi-é adod az önindítót mindennel
hali! uhhh,de koránkelő valaki !
Reggelt srácok! Esik az eső... remélem már holnap nem fog....semmi kedvem autókázni
hmm,mert azon a képen,amin az erdő a háttér annyira bejössz ! Amúgy nem! Csak pár szakmabeli kérdész szerettem(nék) feltenni... Csak a számodat egyszerűbb lett volna elkérni vkitől mint msn-t,de akkor MSN-ed van esetleg?
ÁÁÁ bakker már mennék gurulni... shit... majd tesót beizzítom hogy adja már ide a yamahát egy csöppet
Jah amúgy miért kell a számom? (ha megkérdezhetem)
Estét...
Nah visszaírtak a boltból , tűgörgő van , csapszeg csak szept közepén de addig megpróbálok máshonnan szerezni me az rohadt messze van még... de ha nem akkor marad ez...
Ktm15 sztem nézz körül e-bay en ott régebben volt egy csomó ilyesmi.
képeket tudtál csinálni a lábtartóról?
eladó rotax123-hoz öninditó motor,bendix hozzávaló lenkerék,kapcsolóval,relével. akit érdekel az keressen meg!
evdem - nem te mentél tegnap mellettem az úton? olyan ismerős volt a motor, meg minden
am nekem éppenséggel gázkarom van.....az önindító gomb az nincs rajta, mert az fent van nekem..... am vki nem tudja, hogy honnét tudnék szerezni 6 cm hosszú rugót a kipufogóhoz? csak mer annyira rezeg, emg oylan hülye a hangja....és már nem bírom tovább
Tud valaki tuareg rally-ról vagy wind-ről önindítós gázkart és a bal oldalon lévő kapcsólót és mennyi-é
Nem vmi jó az idő:(! Meg ahogy mondod melóó 1000el! Esetleg Tuareg125-ről vmit nem tud vki? elissa neked esetleg nincs meg a telszáma?
nya mi ez a kihaltság....mindenki zugatni van?vagy melo?
hihi ....
Mindenkinek széles utat mára...nálunk non be van borulva....ugyh ahogy elnézem ma nem lex gurulás
Mentségedre legyen szólva, akkor még nem tudtam ki miatt szirénázik a gép...
nem jött le a vizcső a blockról?
hali ez,hogy van most? papírjaid is vanank a cucchoz?
hát ez az nem indul ahogy forgatom a lendkereket ugy jonn ki azon a lyukon a víz szikra van kipucolva a karbi ha bespriccelek akkor se pöffen
vazz.. megy a motor? mennyire folyik, és mikor? eső eshetett bele?
vki segítsen
hi
az mit jelent hogy a a kipuff alatt ahol felvan fogatva a blokk a vázhoz asszem legelsö csavar
ott van egy lyuk a blokkon. Na ott nekem folyik a víz ! az mit jelet befolyt a víz a forgatyusházba?
jah ...és miattam másztál ki h érthetővé váljanak a dolgok számomra nya akkor alcsizz jol most már
Mint azt tudjuk Kiskegyed gépe éppen megfelel a kívánalmaknak.....
(de most már kikapcs, mert az ágyból másztam ki)
micsoda most miért dörzsölném...nem vágom...már fáradt vok
Sajna nem vagyok nagy mágus, ugyhogy ha vásárlás lesz csak valami "hibátlant" (elissa ne dörzsöld a kezed ) vehetek.
jó éjt neked...széles utat