hát nem isaz h szétmegy,mer ahengertalp is lejön soszor egybe,de az a gumi szétnyomodik ha sokáig ott van és ak ha urja öszerakod lehet nem tömit rendesen.. én most újakat tettem bele,jónak tünik,nem eszi a vizet most vittem el a csávóhoz belövi a karbit nekem emg a gyujtást a 160as hengerhez bhnap kész is lesz
Nem biztos mert a hengerfejtömítés egy sima ó gyűrű. Elvileg az nem kell hogy szétmenjen egy leszedéstől. De amúgy olyan ó gyűrűt lehet kapni bárhol. Megmérik a gumi vastagságát meg mondod az átmérőt és az alapján. De csinálni is lehet úgy hogy méterre megveszed a gumit.
De figyu van a tengelyen egy vál ami elvileg nem kellene hogy mozogni engedje nem? Meg az a műanyag hoki szerintem ha tudna mozogni a kerék, úgy eltörne mint a szar!
értem, nekem holnap, vagyis ma kell felhívnom a gyereket hogy tudott e szerválnmi ha tudott akkor szerda magasságában megkapom na megyek jo éjt all páá, amugy fire rajtad kívül a többiek
Csak lesz valami a tüzokádóból..
Még nem kiabálok el semmit,de holnap derül ki 100%-ra,mert megyek be a Polgármesteri Hivatalba,
a sok okoshoz..
ha mékis mozogna akkor visszaküldöm az enyémet aminek hiányzik a közepe
disznek az is jó