Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsináltál te vele h ennyire szét vanb bombázva?
hali,ha nwekem szólt,nézd meg az 558 oldalt.. ot még jobb...
kicsit széjjel van a gép hé
Elissa lesz forgalmim,meg átiratható a motor

Csak lesz valami a tüzokádóból..
Még nem kiabálok el semmit,de holnap derül ki 100%-ra,mert megyek be a Polgármesteri Hivatalba,
a sok okoshoz..
hát de ha nincs uj? látom tanulod a németet
hát én sem kockáztatnék..bele az uj és csááá....amugy most értem haza belepörgettem 100kilcsit az órába überkönig volt ...
Tom csak már nem volt kedvem mégegy hozzászólást írni hanem abban megírtam. Bocsesz
hát nem isaz h szétmegy,mer ahengertalp is lejön soszor egybe,de az a gumi szétnyomodik ha sokáig ott van és ak ha urja öszerakod lehet nem tömit rendesen.. én most újakat tettem bele,jónak tünik,nem eszi a vizet most vittem el a csávóhoz belövi a karbit nekem emg a gyujtást a 160as hengerhez bhnap kész is lesz
maxinak fontos az info nem nekem...
jah oksa
Nem biztos mert a hengerfejtömítés egy sima ó gyűrű. Elvileg az nem kell hogy szétmenjen egy leszedéstől. De amúgy olyan ó gyűrűt lehet kapni bárhol. Megmérik a gumi vastagságát meg mondod az átmérőt és az alapján. De csinálni is lehet úgy hogy méterre megveszed a gumit.
non cukiiii
maxi-akkor már a tömítést is kell cserélni...
aha maj meglesem délután
Nem tudom eddig nem is nagyon foglalkoztatott a téma...
De figyu van a tengelyen egy vál ami elvileg nem kellene hogy mozogni engedje nem? Meg az a műanyag hoki szerintem ha tudna mozogni a kerék, úgy eltörne mint a szar!
Nekem nincs bent a km/h cumó ki van hézagolva valamivel!
meglesem ma,ha eltávolithato,ak kiveszem délután
fire
ha mékis mozogna akkor visszaküldöm az enyémet aminek hiányzik a közepe
disznek az is jó
ott nem szabad mozogni mert van a tengelyen egy vál. Elvileg..
lol..én htévégén tudnék rákérdezni,lehetlenne olcsobban
értem, nekem holnap, vagyis ma kell felhívnom a gyereket hogy tudott e szerválnmi ha tudott akkor szerda magasságában megkapom na megyek jo éjt all páá, amugy fire rajtad kívül a többiek
én má irtam baze h maj árkérdezek menyiér van a srácnak.. de csak hétvégén mek ugy n z ki
még a hengert se árt levenni ha tőgörgőt cserélsz én raktam má ösze ugy ,h nem cseréltem oan gumigyürüt,monyuk elég uj volt még, jó lettt