Ki ne találdd, hogy nem lehet hozzá dugót kapni www.italmondo.hu itt adnak asszem a vertex 11 000... nekem is ilyen blokkos a kis rx... ott lehet hozzá kapni...
Amikor még 50-es hengered volt mennyire kellett pörgetni, hogy menjen? Az enyémnek kis fordulaton szinte semmi ereje nincs. Ez zavar nagyon. Egy 50ccm-es simó jobb, mert kis fordulaton is használható. Attól félek, hogy ha nagy fordulaton használom akkor nem fog sokáig menni dugócsere nélkül. Dugót meg már nem lehet kapni... Ezért akarom eladni.
Karc hát kit izgat a karc ha jól működik a motorja!Miért elissa amikor alattad van 30ló akkor mikor foglalkozol a karcokkal?
Mondjuk maxié nincs annyi de akkor is.Enyéman is akad 1,2 karc nem tud izgatni mert van nagyobb baja is.
maxi beszoltak ...amugy igaza van...én élőben is láttam a gépét és non szép ....egybe van neki...alig van rajta karc...ha belegondolok h az enyémen mennyi volt ...
igen jó a fordulatszámmérő, minden működik rajta csak a festés hibás a tankon meg néhol jön le am meg az lesz, fogok venni felnicsíkot, de nem volt rá cash még......
am köszi
Ennek örülök mert akkor mégis van remény hogy jó lecc a mocc!Meg ez a többihez képest elfogadható áron van...
maxi te meg mit ugatsz hogy rossz a festése meg minden tök zsír moccod van szval kussolj
hát te sem vagy egyszerű gyerek ....a morcosítás sztem teljesen jó...kis pislogo szempár ...de a szigszalagos megoldás az hogyis mondjam...mért nem veszel rendes felnicsíkot inkább rá? ...sztem azzal faszább lenne
Jó reggelt!Most keltem mert egy geci szúnyog nem hagyott aludni négyig ja meg megettem egy zacskó mozart golyót és hányingerem volt na mind1!
Teszek fel két képet és az lenne a kérdésem hogy szerintetek egyezhet a 2 lendkerék?Vagy úgy meg lehet csinálni hogy leveszem a mostanit meg a gyújtást úgy ahogy van és felteszem azt ami a képen lesz?
nah tegnap este jáccottam kicsit csináltam magamnak felnicsíkot szigetelőszalagból és megcsináltam a morcosítást, az epres olaj dobozából, mert az piros színű majd ha vkit érdekel dobok fel pár képet jah meg tegnap kicseréltettem a csapágyakat a kerékben....7E volt
nah most mek, hátha tudok csapatni pár karikát
széles utat!
Mondjuk maxié nincs annyi de akkor is.Enyéman is akad 1,2 karc nem tud izgatni mert van nagyobb baja is.
am köszi
maxi te meg mit ugatsz hogy rossz a festése meg minden tök zsír moccod van szval kussolj
aztán kérem a véleményeket, hogy szerintetek milyen lett
Teszek fel két képet és az lenne a kérdésem hogy szerintetek egyezhet a 2 lendkerék?Vagy úgy meg lehet csinálni hogy leveszem a mostanit meg a gyújtást úgy ahogy van és felteszem azt ami a képen lesz?
Első a mostani máspdik amiről szó van!
nah most mek, hátha tudok csapatni pár karikát
széles utat!
Léptem sziasztok..