A felvonuláson nem láttalak. A találkozó területére meg nem mentem be. Vasárnap 10-11 óra körül templom előtt láttam elmenni néhány motorost az egyik lehet, hogy te voltál.
Én is összeraktam a gépet! Hú, nagyon vad lett, meg is lepődtem, hogy "ilyen igazából a Tuareg"? Szar dugattyúval is nagyon ment, de most... Csak kár, hogy most meg időm nem lesz az elkövetkezendő 2 hétben motorozni, mindig van valami... Amúgy mégegyszer köszi fire! Tényleg, vissza is érkezett már valami?
Nem most hanem amikor jó volt akkor előzgettem úgyanis akkor picivel 100felett volt a vége és ha visszadobtad neki mondjuk 3ba akkor kilött de most nem jó!
beszarok,megszakitos gyujtása van az 50es tuaregnek? amm ivan a lendkerekeddel, h 50et megy a gép? az elég vékony,1 jó 2sebességes babetta odaver am 50el hogy előzöd a kocsikat a főuton? az télleg jó buli am h előzgetni őket,főleg városba jó, rövid váltóval 50körül mentek, viszapakolsz párat nyél,mire a csávó felfogja h előzöd má elötte vagy.. 50eről ie 120ra kurvagyors fennvan a gép
Egyébként tök jó úgy menni mint főúton autók!Sőt le is szoktam hagyni őket
Eléggé tetszik mondjuk kezdenek is haragudni rám a környéken amit olyan magas ívben leszarok hogy az hihetetlen.
Aprilia Tuareg ETX 50(1989) gyújtása.
Elissa: én se szeretem ha karcos egyébként meg mindig lemosom meg törölgetem!Mondjuk ma úgy összesaraztam hogy csak na de mostmár nagyon idegesít hogy nem jó a lendkerék mert így nem gyorsul éés nem megy 50nél többet!Pedig múlkor mentem vele 100at!
mizu am erre? járattam apolinit,van benne kb 150km..most visze maj behangoltatni a karbit meg a gyújtást a 160as hengerre.. de má igy is brutálisan megy, próbálgattam 1-2×, pedig 17es lánckerék,de 4.be ugy elkezd huzni má igy is elég jó.. ja és kibaszottul eszik
Hali all! SSSSSSOOOSSSSS-ben szeretnék vmit kérdezni.... A 125-ös Windnél az Upside Down telóba hánx deci olaj kell és hanyas számú a sűrűsége? Előre is 100000000köszi!
Tényleg lehet kapni!Egyébként enyém se megy vmi jól kis fordulaton de azt hiszem hogy az aprilia soha nem is volt híres a nyomatékjáról!Ha kipörgetem akkor nagyon megy....
Eléggé tetszik mondjuk kezdenek is haragudni rám a környéken amit olyan magas ívben leszarok hogy az hihetetlen.
Elissa: én se szeretem ha karcos egyébként meg mindig lemosom meg törölgetem!Mondjuk ma úgy összesaraztam hogy csak na de mostmár nagyon idegesít hogy nem jó a lendkerék mert így nem gyorsul éés nem megy 50nél többet!Pedig múlkor mentem vele 100at!
láttál engem? én á amikor irtál nem voltam itt,uh nem is figyeltem,h hol lehetsz
Széles UTAT!