Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mer micsinál a motor h csak 50et megy durrog meg minden?
megy,csak eszik is
ááh,tirisztoros gyújtás jobb,kevesebb a mozgo alkatrész,kissebb meghibásodás esélye...
felvonuláson nem voltam.. jah az lehettem én ,mer akk mentünk voltunk kb 7en ...én hátul mentem
Lendkerékékre gyanakszom mert 2volt és a szarabbikat raktam be.Lendkeréklehúzó meg eltört szval most csinálnak újat hozzá!
Akkor jó, én is örülök, hogy megy a polini!
Nem mindegyiknek megszakítós a gyújtása. Az új blokkomban már modernebb van, de nem biztos, hogy jobb. A megszakítósnak sokkal nagyobb a szikrája.
A felvonuláson nem láttalak. A találkozó területére meg nem mentem be. Vasárnap 10-11 óra körül templom előtt láttam elmenni néhány motorost az egyik lehet, hogy te voltál.
jah,megjött a pénz örülök,hogy megy a gép,én meg járatom a polinit.. és kibaszottul eszik de próbálgattam kicsit forgatni,brutálisan megy
ja vágom..de mé csak 50et megy most?:
Én is összeraktam a gépet! Hú, nagyon vad lett, meg is lepődtem, hogy "ilyen igazából a Tuareg"? Szar dugattyúval is nagyon ment, de most... Csak kár, hogy most meg időm nem lesz az elkövetkezendő 2 hétben motorozni, mindig van valami... Amúgy mégegyszer köszi fire! Tényleg, vissza is érkezett már valami?
Nem most hanem amikor jó volt akkor előzgettem úgyanis akkor picivel 100felett volt a vége és ha visszadobtad neki mondjuk 3ba akkor kilött de most nem jó!
beszarok,megszakitos gyujtása van az 50es tuaregnek? amm ivan a lendkerekeddel, h 50et megy a gép? az elég vékony,1 jó 2sebességes babetta odaver am 50el hogy előzöd a kocsikat a főuton? az télleg jó buli am h előzgetni őket,főleg városba jó, rövid váltóval 50körül mentek, viszapakolsz párat nyél,mire a csávó felfogja h előzöd má elötte vagy.. 50eről ie 120ra kurvagyors fennvan a gép
Egyébként tök jó úgy menni mint főúton autók!Sőt le is szoktam hagyni őket
Eléggé tetszik mondjuk kezdenek is haragudni rám a környéken amit olyan magas ívben leszarok hogy az hihetetlen.
Aprilia Tuareg ETX 50(1989) gyújtása.
Elissa: én se szeretem ha karcos egyébként meg mindig lemosom meg törölgetem!Mondjuk ma úgy összesaraztam hogy csak na de mostmár nagyon idegesít hogy nem jó a lendkerék mert így nem gyorsul éés nem megy 50nél többet!Pedig múlkor mentem vele 100at!
mizu am erre? járattam apolinit,van benne kb 150km..most visze maj behangoltatni a karbit meg a gyújtást a 160as hengerre.. de má igy is brutálisan megy, próbálgattam 1-2×, pedig 17es lánckerék,de 4.be ugy elkezd huzni má igy is elég jó.. ja és kibaszottul eszik
miféle gyújtás ez?
cső
láttál engem? én á amikor irtál nem voltam itt,uh nem is figyeltem,h hol lehetsz
Hali all! SSSSSSOOOSSSSS-ben szeretnék vmit kérdezni.... A 125-ös Windnél az Upside Down telóba hánx deci olaj kell és hanyas számú a sűrűsége? Előre is 100000000köszi!

Széles UTAT!
jol van nya....de az enyém eléggé csunya karcos volt...sok helyen...nya meg szeretem ha csilli-villi a drágaságom
hali lécci segítsetek ,kee gyujtás
Nem.
Szerintetek erre a gyújtásra fel lehet tenni ezt a lendkereket?
70-es hengerre jó hogy lehet kapni. De ezek szerint 50-esre is.
Tényleg lehet kapni!Egyébként enyém se megy vmi jól kis fordulaton de azt hiszem hogy az aprilia soha nem is volt híres a nyomatékjáról!Ha kipörgetem akkor nagyon megy....