bazz azt néztem,ha kiveszem ak mozogni fog a kerék nem? szval azt lehet nem lehet onnan eltávolitani vkinek van ugy h nics a km csiga az első keréknél?
hy all! Na a mosoly nagyobb az arcomon,mint az arcom ! Ma lettt kész a gép!.....! Hétvégén irány Bátonyterenye! Jöjjjön aki tud,nagyon jó talinak igérkezik! Száraz utat,nedves p***t mindenkinek !
Holnap megnézem hogy mi a pontos neve. De annyi lényeg hogy a tubusból kijön mint egy fogkrém, aztán ilyen gumisra keményedik meg, tehaát nem lesz merev ellenáll a remegésnek is. Csak mondom baszott drága, de egy tubusból szerintem vagy5x meg lehet csinálni!
én benne volnék Elissa mondjuk még van 1-2 hiba a moccal, de vhogy megoldom.....
viszont az a "Vörösszilikon paszta" az milyen néven fut, és hol mennyiért lehet olyat venni? meg azt be lehet kenni a henger és a könyök közé?
vki segítsen már arról volna szó, hogy kéne egy felső tűgörgőt cserélnem.....ezt meg is tom csinálni, csak az a gond, hogy le kell venni a hengerfejet.....és az alatta lévő tömítést azt ilyenkor mindenképp ki kell cserélni? vagy vissza lehet tenni?
Haj ... gondoltam beköszönök... rég írtam de azért olvasgatok néha csak kicsit sok összejött míg távol voltam...
A moccal nincs semi , áll... nem volt időm elvinni szerelőhöz de majd a napokban már elkéne mert régen verettem vele...
Nah csak ennyi ... bye
szevasztok, uugy tünik szerdán tok szerezni alaplapot lendkereket meg trafot 40 ért ,aki ennél olcsobban tud szerezni nekem annak az ár különbségének a felét odaadom
jah az ienekkel nem is kell foglalkozni...nálunk is ez megy...én ezt kapom mindíg: "Pont mint az apja..."-nem hiába volt kitől örökölni... ...amugy meg nem én szoktam a főutcán 100-160-akkal hasítani ...nem tom mit pampognak,meg a faluban nem is non szaladgálok a gépessel, inkább elmegyek turázni jó messzire
Örülök h sokatoknak összeállt a gép phisoo fire-polini ...és többiek!Mivel ma a gépem sikeresen leműszakizott ismételten felteszem nektek a nagy kérdést:
Szoval...mikor...merre...megyünk turázni...együtt? Most non komolyan...tudom h melo, egyebek, de csak van 7vége...meg egy kis szabadidő...
a legjobb csaj akivel valaha is találkozhatok
vagy csak úgy keressem hogy pirpos trutyi amitől nem fúj ki
viszont az a "Vörösszilikon paszta" az milyen néven fut, és hol mennyiért lehet olyat venni? meg azt be lehet kenni a henger és a könyök közé?
A moccal nincs semi , áll... nem volt időm elvinni szerelőhöz de majd a napokban már elkéne mert régen verettem vele...
Nah csak ennyi ... bye
sebességmérő bizbaszal,hogy álsz?
profi a sm.
Örülök h sokatoknak összeállt a gép phisoo fire-polini ...és többiek!Mivel ma a gépem sikeresen leműszakizott ismételten felteszem nektek a nagy kérdést:
Szoval...mikor...merre...megyünk turázni...együtt? Most non komolyan...tudom h melo, egyebek, de csak van 7vége...meg egy kis szabadidő...