Hát köszönöm,de a java még most jön,mivel 2emberen keresztül jotott el hozzám,a forgalmiban szereplö tulajdonostól,és az 1ik kiskoru volt,és 2nap után betakart vele miután megvette az eredeti gazditól.,.
ezt ragozhatnám reggelig ki, kivel miért hogyan,de a lényeg
hogy mivel kiskoru is van ,és kényszerátiratás kell,nem adhatja el a motort hivatalosan.Magyarul a kiskoru eladja nekem ,én nem tudom a nevemre venni,mert a gyámügy fogja engedélyezni az adásvételt kb 4hónap mulva
Szitu =gyonorvérzés,agyvérzés.. idegbajmár csak a gyámügyre kell bemennem és mehet az átiratás,2nap szabi 100km autóút,64kávé,+a kiskorú tulaj,akit bekellene fogni..
A lényeg KISKORÚTOL NE VEGYEN SENKI FORGALMIS MOTORT MERT BE::ZA
Még ha a szülei is nyilatkozatban leírják,hogy tudnak mindenröl,és engedik....
Nagyon szépen haladsz így tovább ebből a motorból lesz valami!
zsooc:Te pedig ne is várj el sokat ha alap 50es henger van rajta.Nekem is olyan moccom van mint neked és 70es pollini henger van rajta!Valóban pörgetni kell de ha egyszer eléri azt a fordulatot amit már szeret akkor úgy kilő mint az apollo 13!Lendkerék+gyújtásról megtudtál vmit?
Szevasztok Régen jártam erre.. Lehet nem is emlékeztek már rám,
Mivel megigértem,hogy töltök fel képeket,hogy hogyan halad a mocim,most bekövetkezne a tárhely
rombolás
Lesznek még folyamatosan,ha esetleg nem vagytok rá kíváncsiak,szóljatok,és nem töltök többet fel..
Íme akkor szó szó.. jöjjenek azok a dolgok amivel elfoglaltam magam 3hete minden nap munka után,18:00-tól 22:00-ig..
És szeretnék öszinte véleményt,ha valaki kíváncsi az anyagi vonzatára is,mert ilyenbe szeretne belevágni,akkor azt is leírom..
Most jöttem haza a motoros találkozóról. A felvonulás nagyon jó volt. A streetfighterre nem mentem el, mert minden évben ugyanaz a program és mindig meg szoktam unni fél óra alatt. Amikor jöttem haza 3-asba kihúzattam és 4-esbe akartam kapcsolmi, de felfelé nyomtam a váltókart
és 2-esbe kapcsoltam. Elfelejtettem, hogy lefelé van a 4-es. Remélem többször nem fordul elő. Mindegy úgyis el fogom adni. 150ezerért meghirdetem remélem legalább 130ezerért el tudom adni. A simson sokkal jobb. Azt nem kell annyira pörgetni hogy menjen. Az Apriliát nagyon ki kell húzatni 3-asba hogy 4-esbe jól menjen. És elég rosszul gyorsul.
hát jah mostanában ez megy...meg van halva a topic ...nya szoval: turázni vki?vmerre? vmikor?de most komolyan...unom már h soha nem jön senki...kapjátok már össze magatok...és hozzunk össze egy tuareges gurulást
Hogy jutottunk el idáig hogy egy TUAREG fórumon időjárásról kelljen beszélni?Tessék elissa tud csak írni meg én!Ébresztő mindenki tessék írni mert ez így nem jóó!
megyek motorozni leszarom az időt meg azt hogy nem vmi jó a mocc!
ezt ragozhatnám reggelig ki, kivel miért hogyan,de a lényeg
hogy mivel kiskoru is van ,és kényszerátiratás kell,nem adhatja el a motort hivatalosan.Magyarul a kiskoru eladja nekem ,én nem tudom a nevemre venni,mert a gyámügy fogja engedélyezni az adásvételt kb 4hónap mulva
Szitu =gyonorvérzés,agyvérzés.. idegbajmár csak a gyámügyre kell bemennem és mehet az átiratás,2nap szabi 100km autóút,64kávé,+a kiskorú tulaj,akit bekellene fogni..
A lényeg KISKORÚTOL NE VEGYEN SENKI FORGALMIS MOTORT MERT BE::ZA
Még ha a szülei is nyilatkozatban leírják,hogy tudnak mindenröl,és engedik....
zsooc:Te pedig ne is várj el sokat ha alap 50es henger van rajta.Nekem is olyan moccom van mint neked és 70es pollini henger van rajta!Valóban pörgetni kell de ha egyszer eléri azt a fordulatot amit már szeret akkor úgy kilő mint az apollo 13!Lendkerék+gyújtásról megtudtál vmit?
A véleményekért elöre köszönet..
Mivel megigértem,hogy töltök fel képeket,hogy hogyan halad a mocim,most bekövetkezne a tárhely
rombolás
Lesznek még folyamatosan,ha esetleg nem vagytok rá kíváncsiak,szóljatok,és nem töltök többet fel..
Íme akkor szó szó.. jöjjenek azok a dolgok amivel elfoglaltam magam 3hete minden nap munka után,18:00-tól 22:00-ig..
És szeretnék öszinte véleményt,ha valaki kíváncsi az anyagi vonzatára is,mert ilyenbe szeretne belevágni,akkor azt is leírom..
és 2-esbe kapcsoltam. Elfelejtettem, hogy lefelé van a 4-es. Remélem többször nem fordul elő. Mindegy úgyis el fogom adni. 150ezerért meghirdetem remélem legalább 130ezerért el tudom adni. A simson sokkal jobb. Azt nem kell annyira pörgetni hogy menjen. Az Apriliát nagyon ki kell húzatni 3-asba hogy 4-esbe jól menjen. És elég rosszul gyorsul.
megyek motorozni leszarom az időt meg azt hogy nem vmi jó a mocc!