Szijja elissa.Nálatok nem esik mert itt igen és nem lehet moccozni.
Van pár eladó cuccom: ETX-hez tank, oldalidom, hátsó sárvédő.Mindegyiket le kéne festeni.Oldalidom picit sérült de nem vészes.
Képek:
ok fire megköszönném, ha non olcso te is kapsz egy kis ajándékot msn en megbeszéljük milyen blokkbol van kiszedve a lendkerék? enyém rotax 123-as szürke blokk 93 as évjárat mechanikus power nincs önindito csak berugo
Megyek én is! Fehér kockalámpás Tuareggel leszek amit arról lehet felismerni, hogy nagyon lomha. Nem értem miért ilyen lassú kb. úgy megy mint a régi blokkal. Az nem lehet, hogy mind a 2 blokk rossz. Szerintem a nem gyári kipufogó okozza. lSajnos nem megyek be, mert nincs pénzem belépőre . A felvonuláson ott leszek, csak a rendezvény területére nem megyek be, de attól még találkozhatunk.
na é mentem csongrádra,ha vki még jön és felimser jöjjön oda
ezzel a moccal leszek csak fekete 2 lápmás fejidommal,és kibaszott hangos a motor arról leeht kö9nnyen megismerni
sziasztok, végre hazaértem, hogy vagytok mizu erre? közbe elszált a gyujtásom, alaplap , meg lendkerék meg a gyujtás mennyibe kerül egy komplett gyujtás? 50 ezerért tudok, ti tudtok olcsobban?
hát ezt ugy értem...ha már van A1-ed és ugy akarod letenni az A-t...mert nekem pl. már csak 7orát kell vezetnem és meg van a vizsga...mivel eltelt 2év meg van A1...
Van pár eladó cuccom: ETX-hez tank, oldalidom, hátsó sárvédő.Mindegyiket le kéne festeni.Oldalidom picit sérült de nem vészes.
Képek:
Tuareg Wind - ről van lendkerekem. ha jó és érdekel írj!
ezzel a moccal leszek csak fekete 2 lápmás fejidommal,és kibaszott hangos a motor arról leeht kö9nnyen megismerni
mi 6kor indulunk uh mek is pakolászni
én lhet tok szerezni neked olcsobban.. maj megkérdem a csávót.. elektormos poweres a motor ugyem,és öninditos?