Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én lehet gányol oldottam meg, de úgy csináltam éket, mivel nem kaptam, hogy 10es fúrószár végéből leszurattam egy darabot(Amekkora az ékpálya szélessége,ezt megmértem) és körülbelül 2/3 nál elvágtam. Tökéletes lett.
Hány sebességes? Mennyi a végsebessége?
nah asszem a tervezett motorozás a hétvégékre halasztódik nekem.....csütörtöktől megyek melózni, hívták faterom, hogy nem akarok e menni vmi szigetelős meló, de elvileg jó cash lesz belőle, emrt hosszabb munkaidő, meg hasonlók szal rem szombaton mehetünk csapatni majd
megvan a polini
szeva nép keresek tuareg wind /125ccm/ rotax 123 vagy mi
nagy fekete RAVE HENGERREL,csak öninditós. Fogaskoszorút bendix nélkül,nem kell lendkerék,semmi bazár.
bencze.k@freemail.hu árral megjelölve.
Köszönet..
kép rola?
néni pfff... aloha trakee...
Már megvan Windet vettem, Siklóson lakok
CSókolom kiskacsóját Elissanéni
Estét srácok
CSak tudod az a szomorú helyzet, hogy az ék csupán pozicíonál, és a lendkerék felszorul a főtengely kúpjára! Na most ha elrepedt az agya, az éltbe nem fog feszorulni, és így sose lesz fix! És ok, hogy gyárilag van szegecselve, és? Én is tudok szegecselni, nem ügy! És havernak is újraszegecselték, mert ki voltak lazulva a szegecsek!
Gyárilag van körbe szegecselve az éket pedig azért nyírta el mert simson ék volt.Vettem full szintetikus olajat a másikat leengedtem kimostam benyával a tartályt és feltöltöttem ezzel.
Körbe be van szegecselve szerintem a közepe.. És ha jól sejtem, már végig is repedt az anyag, azért nyírja el neked a lendkeékéket! Sajnos ezzel darázsfészekbe nyúltál, mert ha mgehegesztik, meg ütni fog! Szóval valószínűleg a közepét ki kéne cserélni....
króm a lexarabb...
titán-nitridet a népnek
motorlineból rendeltem mindig és kurvajó szimering! csak nekem megette mindig a sok sok hiba a krómon...
amúgy az összesnél annyi a lényeg hogy húzni kell a rugón ami benne van,meg a zégert a helyére kell tenni rendesen
Képzeljétek el hogy az italmodotol rendelt 3000 ftos szimering 272 km bírt ki. Ennyit a jó mindőségről. Ugy szétment hogy az első telomból az olaj egyszerre elfolyt.mind egy szálig
Aloha tuaregesek aki csak teheti csapasson egy kört...jo az idő...nix nagy szél ....szoval ponn ideális
Rallyt veszel vagy Windet? meg merrefelé lax?
sziasztok!
windhez keresek kézikönyvet! aki tud, segítsen!
előre köszönöm!

@NR
Figyelj már, hat próbáld már meg elvinni színesfém heggesztőhöz, mert szerintem azt meg tudja heggeszteni.
Na tegnap kipróbáltam a lendkereket hát rég motoroztam ilyen jót csak 5 percig tartott mert eltört a lendkerékék de akkor is hihetetlen volt...De ma megyek motoros bolta venni cuccokat, kap vmi nagyon márkás és jó olajat is a kicsike meg még van egy két apróság!Teszek fel egy képet és az lenne a kérdésem hogy szerintetek ez a repedés tovább fog menni vagy nem?Másik kérdésem hogy első lámpába hány wattos égő kell?
Hello
50-es lessz ma vesszük meg
én is azon gonolkodok,h jövőre bekéne ujitani vmi 4ütemet.. olvatam ma vhol: " mindenképp 4t-t vegyél a 2t múzeumba vagy gazdag sznoboknak van".. hát igen téleg menynit kell beléjük tankolni,ere most jöttem rá a cbr tankolásánál... amikor má 110km eet mentem vele városba,nagyrészt 1személlyel,és elkeztem tankolni bele,és 800ft nál az a biztonsági izé kikapcsolt,me teli va na tank,em volt még teljesen teli,me bevolt nyomva,kihuztam a tanksapkáig,és belement azé egy ezersér,de nemsok ment volna már bele... akkor azé elgondolkottam,h rohadjál meg te hülye benzinpusztito 2t aztán eszembe jutott h és én most veszek polinit a motorra lol a mind1 mek aludni,me 11kor go a polini szettér
hát...el kell adni ...és viheted az enyémet ennyi...