Van egy másik lendkereked is? Miért nem ezzel kezdted? Ha annak jó a közepe, sűrgősen cseréld ki! Egyébként hangsúlyozom, az ék csak pozícionál, nem az biztosít elfordulás ellen, így nem sok jelentősége van, hogy szélesebb a horony neki ! Egyébként eleve lehetetlen pont akkorát levágni!
Domi a fűrószárból készült ék miért lenne fusizás? Kérdezz meg idősebbeket, eszükbe se jutna hogy vegyen! Amúgy én is szoktam, ha mondjuk szombat este kell lehetőleg sűrgősen! Különben gyorsabb elugrani a boltba :D Már ha nem üzemképtelen a motor :D
jólvan,ha jössz akkro talizunk.... HA valami balul elsülő csoda történnő és nem lenne kész a gépem,akkor MZ-vel láttok majd:)! De ilyen nem következhet be
Helló!
Neem egyelőre nem azon járt még az agyam, tesómékhoz kellene pénteken fölmenni pestre, csak nem tom elmerjek e indulni a motorral így hogy 125/50es...nem e fognak megszopatni...Amúgy én kb 10km-re lakom terenyétől úgyhogy valszeg a talira majd kinézek.De addig még majdbeszélünk...
Beszoptam a lendkerékkel mert nem jó ugyanis szélesebb az éknek a helye és ezért mozog és nyűvi el mindig... Arra gondoltam hogy a másik lendkerékből ki kéne venni a szegecseket ki kéne csúsztatni a belsejét és a másikkal ugyanígy utána pedig kicserélni!Szerintetek meg lehet csinálni?3 lehetőség van:vagy ezt megcsinálom vagy szerzek hozzá egy másik lendkereket(ami a 3. lenne és amúgysem találnék) vagy pedig eladom.(amit nem akarok mert megszerettem)
Köszi fire, megjött a cucc! Bazzeg reggel fél 8-kor arra kelek, hogy dudálnak meg csöngetnek ezerrel, hozták a csomagot... Én meg kirohantam félkómásan, egy szál boxerben, gyerek csak egy kicsit nézett hülyének... Majd 7végén rakom csak fel, mert akkor lesz időm rá. Majd msnen beszélünk még.
Huhh elissa,azt még én sem találtam... de,ha találok szólok! AMúgy nem a most hétvége,hanem a jövő hét... én majdnem 100%,hogy ottleszek;)! (mondjuk sztem. csak ilyen felhőszakadás jellegű problémák léphetnek fel,meg,ha adddigra nem lesz meg a moccom,de holnapra mondta a mester a határidőt,szal reménykedem )
háát én Salgótarján alatt-ról hoztam el a tuareget (125/50) és még biztosítás sem volt rajta nem,hogy akármilyen papír.. Jah ez oan 120km-es táv volt! Hova készülsz? Csak nem a terenyei találkozóra,mert akkor talizunk!
Domi a fűrószárból készült ék miért lenne fusizás? Kérdezz meg idősebbeket, eszükbe se jutna hogy vegyen! Amúgy én is szoktam, ha mondjuk szombat este kell lehetőleg sűrgősen! Különben gyorsabb elugrani a boltba :D Már ha nem üzemképtelen a motor :D
Moto GP hmmm laza
Neem egyelőre nem azon járt még az agyam, tesómékhoz kellene pénteken fölmenni pestre, csak nem tom elmerjek e indulni a motorral így hogy 125/50es...nem e fognak megszopatni...Amúgy én kb 10km-re lakom terenyétől úgyhogy valszeg a talira majd kinézek.De addig még majdbeszélünk...
HELP PLEASE!
iceice al mi a helyzet illetve csak azért mert nagyon eltünt
Ki kockáztatná meg eg 125/50 es tuareggel, a nógrádmege - Budapest távot?Szerintetek?olan 75-80km.amúg nincs ipszilonom azért hiánzik...:D