Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,aszsem 40-50 ig megy 1ben ...
1es 50ig? hát gondolom szebben szol,mint z arow rezo acherbis véggel
na mentem,hnap jövök
nem is a menetteljesítmény a lényeg....de milyet szól az AKRA...huhúúúú
hát megyeget,de hosszú áttétel van rajta,1ben simán jön...10-20nál felveszed aztán gázból elvagy 50ig
én nem szóltam
ktm el faszán lehet kerekezni? gnodolom brutálabbul megy mint az rx
"pofád lapos puttána"
13607 hsz
am én tudom menyiér vette me volt itt szó róla, nemtom ki irta ,talán a tulaj h menyibe vette ha érdekel vkit olvasson vissza
a mennyibe adtam el titok,nem rontom Pisti üzletét,450re tartottam. 21 kw volt asszem forgalmiban,de kapott egy arrow rezót meg 1 acerbis carbon véget meg túlméretes dugót.ugyanaz a blokk,23as csak már az új deknis most így kb 32-33 paci körül teljesít,1ben kerék és 150-160 a vége
Supermotosan durvább,deígy as király!Ugyan az a blokk van benne mint a Tuareg rallyba?Hány lovas,és a forgalmidba ?kw volt írva?!Bocs ha sokat kérdezek.Ja és mennyibe adtad el?!
enyém volt
Köszi szépen.Tiéd az RX?
meg lehet oldani...60-70 körül áll meg...
Mennyibe vannak ilyen supermoto kerekek?Tuareg rallyra is jo?
hát tudom h van,de nemtom miet vegyek hétfőn mek a polini hengerér,fejidomér,meg ak veszek gyertyát is a parillába anyás alsó hangon 50ezret otthagyok kecson
fire-ngk, denso, champion....van rengeteg féle gyertya
tartós gyertya vá nemtom miet kéne venni bele
nem tom, régebben amikor először beletettem egy ilyet 2 nap alatt kinyírta ezzel emg msot mentem 110km-t
nemtom lehet cak ez volt szar amit én vettem,vagy nemtom... az az iridiumos az menyi volt? am az annyival tud többet,h tovább birja nem ég el...
nekem is NGK B9ES van benne, ezt tették bele....
mondtam vegyél egy olyan iridiumot
mien gyertyát vegyek sztetek az etx be? vmi jó kéne néztem az ngk .com on ngk b9es -t ir bele,tavasszval vettem 1 oat bele,ment 5percet és megált, viszaraktam a réghit aza lment ,csak má kezd behalni,magas fordualton beszaggat meg mittomén... kéne vmi jó bele...
hnap mikor leszel msn en?
de még 1 kicsit itt voltam na mind1 de ha ott vagy a gépnél ak msn ménem megy? én leülök első mozzanat,msn be