Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát megmondom a frankót, eddig 3-szor vettem Champion gyertyát, de eddig soha nem indult be vele egy motorom se... Igaz, én benzinkúton vettem, nem tudom az számít-e valamit?
ezt légyszi fejtsd már ki kicsit bővebben ...kivi vok...nekem NGK volt előtte benne, de most ienhez jutottam hozzá, végül is az a lényeg h a hőérték megegyezzen...remélem semmi problémám nem lex vele...nem sz*r helyen vettem..
Uhh, a Championról nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak... Csak a Denso!
Denso Iridium Racing
Az a 4750ft még nem is volt sok az iridium gyertyáért, én Egerben a sima NGK B10EG gyertyát vettem 2400-ért, az NGK B10EGV verseny gyertya van 4700 fölött! Az iridium állítólag messze a legtartósabb, de más különbség nem nagyon van.
sztem megteszi abbol az NGK-bol ugyanugy vmi olcsobb gyertya is...nem kell a legdrágábbat...bár nekünk is a rex-ben irridium van...de a gépsárkányban champhion...most vettem
hali fire! Huhhh hát,ha most itt a nagyközöndég előtt kiírom,akkor valószínű betalál majd a többség ! Az NGK-nak a lehető legdrágább modelljét vettem,ami ilyen IRIDIUM-os,nagyon jókat írnak róla... mondom,ha már gyertya akkor legyen a legjobb....És akkor az illúzió rombolás 4750Ft-ért rendeltem a Pink-től....Nézz utánna jókat írnak róla tényleg... és úgylátom,hogy még a Pink-nél a legolcsóbb,mert 5000felett van máshol. ÜDV! Széles utat:)
cső
mien gyertyát vettél bele pontosan,és mennyi pénz volt? nekem is kéne má nagyon 1 gyertya,nagyon halott az enyém
Az a bowden van csak ugy egymagában
Egy kis segitseget szeretnék kérni!találtam a mocim(tuareg rally)vázán valani elektronikát ami egy bowdent rántana meg,szerintem a poweré lenne nem?Képen már láttam hogy a power tetejéből egy bowden jön ki,de nekem ott egy ötös csavar van belehajtva.Akkor most milyen powerom van?elktronikusnsk kéne lenni nem?A motor amugy 93-as kiadás,A power kurva jol müködik,ránt mint a diszno.Csak az a bowden?
xlzx-hogyne ismertelek volna fel ...azért mosolyogtam 1000-rel...tudtam h te vagy...tökre örültem h "taliztunk" és igen gyönyörűen szól ...
ja ok,most olvastam az endurocrossban szépet szól az akra mi?
Elissa,nem ismertél fel Sirokon? a felvonuláson mentem,ott álltál...én meg mosolyogtam rád meg direkt szabályoztattam a gépet
és valakinek van hátsó lábtartója eladó? mert most hogy marad a motor, jól jönne, occsó pénzé
Nem tud vki kapaszkodót Tuareg rallira?
Köszi!
Evdem kolléga jól mondta, gyújtótrafó a neve, de szokás simán csak trafónak is nevezni.
Nekem városra van áttételezve mivel 90%-ban ott használom. így olyan 120 a vége, de 100 -ig harap (de a lámpánál nincs ellenfél ).
Köszi szépen,hogy felraktad! Jól néz ki,lehet én is megcsinálom majd! Na most lenne egy olyan kérdésem,hogy mennyit megy egy ilyen tuareg rally 125? mert akitől megakarom venni az 160-at mond rá,ebből mennyi igaz? ja igen a motor 1999-es évjárat
Gyújtó trafo a becses neve. A 12 v-ból ez csinál olyan 18- 25 ezret a szikrához.
Bocsi hogy csak most, de azt mondják jobb később mint soha.
Most már nem tudom mi van, de az a ketyere ami hibádzzik a képen van. Eddig azt hittem hogy gyujtáselosztó a neve de ha nem akkor mi?
Te biztos, hogy valami másra gondolsz, mert gyújtáselosztó nincsen egy egyhengeres motorban...
Szia! Köszi az info-t,amugy te véletlenűl nem törökbálinton vetted a rally-dat?
Kössz az infót amúgy a gyujtóselosztó közvetlen a gyertyára nyomja a cuccost megnéztem 18000 használtan 1 db. Adatlapot kitöltöttem képet csak ha itthon lesz a gép.
Dave
Ezt én is láttam tegnap a TV-ben. A rohadékok... Azért ez kicsit durva, és, ha ne adj Isten meghalt volna valaki? Ebbe nem gondoltak bele? Ráadásul egy arra járőröző rendőr vette észre, már elvileg le is van takarítva. Azért ez rendes volt tőle.