Ezért van az, hogy mielött hazamegyek, feltankolom a motort :P Így bármi történik a héten, vár hétvégére 14 l benzin, amit ki lehet füstölni :D VAgyis most szervízbe kéne vinni... Vagyis papíron kellett volna, de ki érti, hogy az ezres után minek egy háromezres, aztán utána négyezresek... Így nekem 4 e -et megy ezer után, és kész! Úgyis azt mondták, nem baj! De megint elkalandoztam :)
tudod,köcsög túra motor.... amúgy most nem megy a gép...porzik a tank....olajcsere is kéne...számlám az nullán van,melót meg nem találok szóval most ez így nem jó
Szia. Én nem tudom hogy kérdeztem e már, engem olyan érdekelne hogy irányjelző gomb, de csak a gomb kéne nekem, meg az önindító gomb ha van rajta de itt is csak a gomb. Ha ezeket is külön eladod akkor mondj már egy árat rájuk.
Amúgy nekem marhára nem akar összejönni idén a motorozás... már kezdem unni... Tavaly is ugyanez volt, minden összejött, csak hogy ne tudjak motorozni... szeptemberben kezdtem el...
De ez nem ér, te már KTM-el nyomod... Amúgy fogalmam sincs, mert elutazott a gyerek külföldre, aki intézi nekem a fúrást meg a dugót, elvileg a héten jön haza. Dehát utána is járatni kell még, mondjuk az gyorsan meglesz Ha jó lesz már, mindenképp szólok, hidd el!
Persze, hogy lehet, szép is lenne, ha nem lehetne... Egy kerékagy-csapágy 600 Ft-tól 3000-ig terjed, márkától függ. Én SKF-et vettem kb 3000 körül darabját (most nem emléxem pontosan).
Tegnap elindult! Elhihetetlen, csak meg mindig sok olajat szipppantyuzik a hengerbe. Figy, esetleg az lehet a gond, h a powert ugy allitottuk be, h alacsony fordulaton is bekapcsoljon? Lehet, h igy tul sok kevereket nyom be & azt az alacsony fordulat miatt nem kepes elegetni?
Szeles utat!
felvettelek msn re maj megegyezünk ott.. csak a spirál kéne?
Ua a gepmadarunk! Milyen evjarat pontosan? Fekete Rave blokkos? Vaakuumoos a power?
Pántlika...
Egyik sincs, sajna.
Tegnap elindult! Elhihetetlen, csak meg mindig sok olajat szipppantyuzik a hengerbe. Figy, esetleg az lehet a gond, h a powert ugy allitottuk be, h alacsony fordulaton is bekapcsoljon? Lehet, h igy tul sok kevereket nyom be & azt az alacsony fordulat miatt nem kepes elegetni?
Szeles utat!
Erre gondoltál? 4000ft.