Sziasztok! Olyan állapotban van a motorom hogy indulóképes:) Azt nem tudom milyen gyertyát vegyek bele , mert előző motoromba szétment a gyertya és beírta a hengert..... Valami jót esetleg nem tudnátok ajánlani? 160-as pollinis a gép rotax 123-as
Hello tudna valaki segiteni hogy amikor 1-es 2-es 3-asban kiakarom huzatni és 7-10e-es fordulatnál csak fúldoklik és nem akar kipörögni. mi lehet a baja? (Tuareg Rally)
nekem is champion van benne kb 10E km-t mentem vele, és nem volt bajom vele..... msot annyi van, hogy ha sokáig húzom neki, egy idő után néha az alapjárat felmegy 5ezerre.....ez lehetséges hogy a gyertya miatt van?
Először azt hitem hogy championból én kaptam szart, de nekem sem indult be vele. Illetve volt egy amivel beindult, de 5 perc mulva meg leállt és többet nem indult be!
nah én emg rájöttem, miért van, olyan hülye hangja a motornak...ma leültem mellé, ránéztem, és láttam egy lukat a blokknál, és kiderítettem, hogy a blokk tartó csavar, nincs benne elöl szal msot szereznem kéne egyet.....