Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze h leeht cserélni én a mitoba cseréltem tavaj,oan 600ft volt 1 csapágy bele
valaki am nem tudja, hogy a hátsó kerékben lehet e a csapágyat cserélni? mert szét van menve..... ha igen akk kb mennyi?
axel-végre rólad is vmi életjel ...non rég jártál erre
Hy! Egem a km óra spirál meghajtó kellene ami az első keréknél van! Ha megvan még akkor írj! Előre is köszi! Üdv.
nya mi van ,ti esőben is nyomatjátok ?non lapos a topic...
Magnetivel nekem se volt soha gondom, de, ha jó gyertyát akarsz, akkor Denso, vagy NGK.
Mennyi amugy egy tuareg rally 125 vége? a tulaj akitől venném az 160-at mond rá,azt egy picit soknak tartom! 1999-es évjárat
Nekem nincs rossz tapasztalatom vele
ha egyben a verda várjuk az élménybeszámolot, tapasztalatokat a 160-al ....no meg a képeket
cső cit na hogy áll a gép,betetted a full tuningos blockot? ma mek haza,maj átgurulok megném hogy áll a gépzet
nekem marelli volt a mitoba végig,160as hengerrel is meg 125össel is ,soha se volt vele baj...
tilos motorba rakni marellit.
Magneti Marelli,az komoly gyertya
Sziasztok! Olyan állapotban van a motorom hogy indulóképes:) Azt nem tudom milyen gyertyát vegyek bele , mert előző motoromba szétment a gyertya és beírta a hengert..... Valami jót esetleg nem tudnátok ajánlani? 160-as pollinis a gép rotax 123-as
Hello tudna valaki segiteni hogy amikor 1-es 2-es 3-asban kiakarom huzatni és 7-10e-es fordulatnál csak fúldoklik és nem akar kipörögni. mi lehet a baja? (Tuareg Rally)
kösz a segitséget
Nekem is annyit csinált csak, hogy durrogott, és az istenért nem volt jó sehogy sem, hiába állítottam akármit is.
hát eddig volt rajta egy 21es dellorto phbg....msotmeg 20ezerér hoztak egy dellorto phbg 19 est.....és mind a 2 vel csinálta....de nem tom miért....
Az karbi lesz!
nekem is champion van benne kb 10E km-t mentem vele, és nem volt bajom vele..... msot annyi van, hogy ha sokáig húzom neki, egy idő után néha az alapjárat felmegy 5ezerre.....ez lehetséges hogy a gyertya miatt van?
tyűűű...
hát ez érdekes... remélem nekem nem lex gond vele...
Először azt hitem hogy championból én kaptam szart, de nekem sem indult be vele. Illetve volt egy amivel beindult, de 5 perc mulva meg leállt és többet nem indult be!
nah én emg rájöttem, miért van, olyan hülye hangja a motornak...ma leültem mellé, ránéztem, és láttam egy lukat a blokknál, és kiderítettem, hogy a blokk tartó csavar, nincs benne elöl szal msot szereznem kéne egyet.....
kajak nem indult vele? pff...nekem egyből pöccre ...hát én biztos helyről vettem..